Design tijdschrift
Design tijdschrift
Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs

Salon de TE

Inleidende Ruimte Voor Horlogebeurs Een inleidende ruimte-ontwerp van 1900 m2 was vereist, voordat bezoekers de 145 internationale horlogemerken binnen de Salon de TE verkenden. Om de verbeelding van de bezoeker van luxe levensstijl en romantiek te prikkelen, werd een "Deluxe Train Journey" ontwikkeld als hoofdconcept. Om dramatisering te creëren werd de ontvangsthal omgevormd tot een stationsthema overdag, afgewisseld met de avondtreinplatformscène van de binnenhal met levensgrote ramen van treinwagons die verhalende beelden uitstralen. Ten slotte opent een multifunctionele arena met een podium voor de verschillende merkvitrines.

Toeristische Attractie

In love with the wind

Toeristische Attractie Castle In love with the wind is een 20e-eeuwse residentie in een landschap van 10 hectare in de buurt van het dorp Ravadinovo, een gebied in het hart van de berg Strandza. Bezoek en geniet van wereldberoemde collecties, verbluffende architectuur en inspirerende familieverhalen. Ontspan te midden van idyllische tuinen, geniet van bos- en meerwandelingen en voel de geest van de sprookjes.

Toeristische Attractie

The Castle

Toeristische Attractie The Castle is een privéproject dat twintig jaar geleden in 1996 is gestart vanuit een droom uit de kindertijd om een eigen kasteel te bouwen, hetzelfde als in de sprookjes. De ontwerper is ook een architect, constructeur en de ontwerper van het landschap. Het belangrijkste idee van het project is om een plek te creëren voor gezinsrecreatie, zoals een toeristische attractie.

Educatief Product

Shine and Find

Educatief Product Het belangrijkste voordeel van dit product is het gemak van leren en geheugenverbetering. In Shine and Find wordt elke Constellatie praktisch gemaakt, en deze uitdaging wordt herhaaldelijk geoefend. Het houdt een duurzaam imago in gedachten. Op deze manier leren, praktisch en studeren en herhalen, is niet saai en maakt het geheugen duurzamer en leuker. Het is heel emotioneel, interactief, eenvoudig, puur, minimaal en modern.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Dit hotel bevindt zich binnen de muren van de Dai-tempel, onderaan de berg Tai. Het doel van de ontwerpers was om het ontwerp van het hotel te transformeren om de gasten een rustige en comfortabele accommodatie te bieden, en tegelijkertijd de gasten de unieke geschiedenis en cultuur van deze stad te laten ervaren. Door eenvoudige materialen, lichte tinten, zachte verlichting en zorgvuldig geselecteerde kunstwerken te gebruiken, geeft de ruimte een gevoel van zowel geschiedenis als hedendaags weer.

Simulator Voor Heftruckbestuurder

Forklift simulator

Simulator Voor Heftruckbestuurder Een simulator voor heftruckbestuurder van Sheremetyevo-Cargo is een speciale machine die is ontworpen voor het opleiden van heftruckchauffeurs en het controleren van kwalificaties. Het vertegenwoordigt een cabine met een bedieningssysteem, zitplaats en een opvouwbaar panoramisch scherm. Het materiaal van het hoofdsimulatorlichaam is metaal; ook zijn er plastic elementen en ergonomische onlays gemaakt van integraal polyurethaanschuim.