Design tijdschrift
Design tijdschrift
Lunchbox

The Portable

Lunchbox De horeca bloeit en afhaalmaaltijden zijn een noodzaak geworden voor moderne mensen. Tegelijkertijd is er ook veel afval gegenereerd. Veel van de maaltijddozen waarin voedsel wordt bewaard, kunnen worden gerecycled, maar de plastic zakken die worden gebruikt om de maaltijddozen in te pakken, zijn inderdaad niet-recyclebaar. Om het gebruik van plastic zakken te verminderen, worden de functies van de maaltijdbox en plastic gecombineerd om nieuwe lunchboxen te ontwerpen. De balenbox verandert het deel van zichzelf in een handvat dat gemakkelijk te dragen is en waarin meerdere maaltijdboxen kunnen worden geïntegreerd, waardoor het gebruik van plastic zakken voor het verpakken van maaltijdboxen aanzienlijk wordt verminderd.

Scheerapparaat

Alpha Series

Scheerapparaat De Alpha-serie is een compact, semi-professioneel scheerapparaat dat de basistaken voor gezichtsverzorging aankan. Ook een product dat hygi├źnische oplossingen biedt met een innovatieve aanpak gecombineerd met mooie esthetiek. Eenvoud, minimalisme en functionaliteit gecombineerd met gemakkelijke gebruikersinteractie vormen de basis van het project. Een prettige gebruikerservaring is de sleutel. Tips kunnen gemakkelijk van het scheerapparaat worden gehaald en in het opbergvak worden bewaard. Het dock is ontworpen om het scheerapparaat op te laden en de tips schoon te maken, ondersteund met UV-licht in het opbergvak.

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat

Along with

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat Het project biedt een draagbare woonervaring voor de buitenmensen, die voornamelijk is verdeeld in twee delen: het hoofdgedeelte en de modules die kunnen worden vervangen.Het hoofdgedeelte omvat functies voor opladen, tandenborstel en scheren. inspiratie voor het product kwam van mensen die graag reizen en hun bagage rommelig of zoekgeraakt hebben, dus het draagbare, veelzijdige pakket werd het product is positionering. Nu veel mensen graag reizen, worden draagbare producten de keuze. Dit product voldoet aan de vraag van de markt.

Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.

Luxe Meubilair

Pet Home Collection

Luxe Meubilair Pet Home Collection is een meubel voor huisdieren, ontwikkeld na een aandachtige observatie van het gedrag van viervoeters in de huiselijke omgeving. Het concept van design is ergonomie en schoonheid, waarbij welzijn de balans betekent die het dier vindt in zijn eigen ruimte in de thuisomgeving, en design is bedoeld als een cultuur van leven in het gezelschap van huisdieren. Een zorgvuldige selectie van materialen benadrukt de vormen en kenmerken van elk meubel. Deze objecten, die autonomie van schoonheid en functie bezitten, voldoen aan de huisdierinstincten en de esthetische behoeften van de huiselijke omgeving.

Pet Carrier

Pawspal

Pet Carrier Pawspal Hondendraagtas bespaart energie en helpt de eigenaar van het huisdier om snel af te leveren. Voor het ontwerpconcept Pawspal hondendraagtas geïnspireerd op de Space Shuttle waarmee ze hun lieve huisdieren overal mee naartoe kunnen nemen. En als ze nog een huisdier hebben, kunnen ze er nog een bovenop plaatsen en aan de onderkant aan de wielen grenzen om de dragers te trekken. Daarnaast heeft Pawspal een interne ventilator ontworpen om comfortabel te zijn voor huisdieren en eenvoudig op te laden met USB C.