Design tijdschrift
Design tijdschrift
Krultang

Nano Airy

Krultang De nano luchtige krultang maakt gebruik van een innovatieve negatieve ionentechnologie. Houdt lange tijd gladde textuur, zacht glanzende krul. De krulpijp heeft een nano-keramische coating ondergaan, voelt zeer glad aan. Het krult het haar teder en snel met de warme lucht van de negatieve ionen. In vergelijking met krultangen zonder lucht kun je finishen in een zachtere haarkwaliteit. De basiskleur van het product is zacht, warm en puur mat wit, en de accentkleur is roze goud.

Stijltang

Nano Airy

Stijltang De Nano luchtige stijltang combineert nano-keramische coatingmaterialen met innovatieve negatieve ijzertechnologie, die het haar zacht en glad snel in steil model brengt. Dankzij de magneetsensor aan de bovenzijde van de dop en body, schakelt het apparaat automatisch uit wanneer de dop wordt gesloten, wat veilig is om mee te nemen. De compacte body met het USB-oplaadbare draadloze ontwerp is gemakkelijk op te bergen in de handtas en te dragen, zodat vrouwen altijd en overal een elegant kapsel kunnen behouden. Het wit-roze kleurenschema geeft het toestel een vrouwelijk karakter.

Lunchbox

The Portable

Lunchbox De horeca bloeit en afhaalmaaltijden zijn een noodzaak geworden voor moderne mensen. Tegelijkertijd is er ook veel afval gegenereerd. Veel van de maaltijddozen waarin voedsel wordt bewaard, kunnen worden gerecycled, maar de plastic zakken die worden gebruikt om de maaltijddozen in te pakken, zijn inderdaad niet-recyclebaar. Om het gebruik van plastic zakken te verminderen, worden de functies van de maaltijdbox en plastic gecombineerd om nieuwe lunchboxen te ontwerpen. De balenbox verandert het deel van zichzelf in een handvat dat gemakkelijk te dragen is en waarin meerdere maaltijdboxen kunnen worden geïntegreerd, waardoor het gebruik van plastic zakken voor het verpakken van maaltijdboxen aanzienlijk wordt verminderd.

Scheerapparaat

Alpha Series

Scheerapparaat De Alpha-serie is een compact, semi-professioneel scheerapparaat dat de basistaken voor gezichtsverzorging aankan. Ook een product dat hygi├źnische oplossingen biedt met een innovatieve aanpak gecombineerd met mooie esthetiek. Eenvoud, minimalisme en functionaliteit gecombineerd met gemakkelijke gebruikersinteractie vormen de basis van het project. Een prettige gebruikerservaring is de sleutel. Tips kunnen gemakkelijk van het scheerapparaat worden gehaald en in het opbergvak worden bewaard. Het dock is ontworpen om het scheerapparaat op te laden en de tips schoon te maken, ondersteund met UV-licht in het opbergvak.

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat

Along with

Multifunctioneel Draagbaar Apparaat Het project biedt een draagbare woonervaring voor de buitenmensen, die voornamelijk is verdeeld in twee delen: het hoofdgedeelte en de modules die kunnen worden vervangen.Het hoofdgedeelte omvat functies voor opladen, tandenborstel en scheren. inspiratie voor het product kwam van mensen die graag reizen en hun bagage rommelig of zoekgeraakt hebben, dus het draagbare, veelzijdige pakket werd het product is positionering. Nu veel mensen graag reizen, worden draagbare producten de keuze. Dit product voldoet aan de vraag van de markt.

Kattenmand

Catzz

Kattenmand Bij het ontwerpen van Catzz kattenmand werd de inspiratie gehaald uit de behoeften van katten en eigenaren, en de behoefte om functie, eenvoud en schoonheid te verenigen. Bij het observeren van katten inspireerden hun unieke geometrische kenmerken de strakke en herkenbare vorm. Sommige karakteristieke gedragspatronen (bijv. Oorbewegingen) werden opgenomen in de gebruikerservaring van katten. Met het oog op de eigenaren was het ook de bedoeling om een meubelstuk te maken dat ze konden aanpassen en met trots konden tentoonstellen. Bovendien was het belangrijk om te zorgen voor eenvoudig onderhoud. Dit alles is mogelijk dankzij het strakke, geometrische ontwerp en de modulaire structuur.