Design tijdschrift
Design tijdschrift
Trap

U Step

Trap U-traptrap wordt gevormd door twee u-vormige vierkante doosprofielstukken met verschillende afmetingen in elkaar te grijpen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend, mits de maatvoering een drempel niet overschrijdt. De voorbereiding van deze stukken vooraf biedt gemak bij het monteren. Het verpakken en vervoeren van deze rechte stukken wordt ook sterk vereenvoudigd.

Trap

UVine

Trap UVine-wenteltrap wordt gevormd door afwisselend U- en V-vormige kokerprofielen. Op deze manier wordt de trap zelfdragend omdat er geen middenpaal of omtreksteun nodig is. Door zijn modulaire en veelzijdige structuur zorgt het ontwerp voor gemak tijdens de fabricage, verpakking, transport en installatie.

Houten E-Bike

wooden ebike

Houten E-Bike Het Berlijnse bedrijf Aceteam creƫerde de eerste houten e-bike, de taak was om deze op een milieuvriendelijke manier te bouwen. De zoektocht naar een competente samenwerkingspartner was succesvol met de faculteit Houtwetenschappen en Technologie van de Eberswalde University for Sustainable Development. Het idee van Matthias Broda werd werkelijkheid, door de combinatie van CNC-technologie en de kennis van houtmateriaal was de houten e-bike geboren.

Tafellamp

Moon

Tafellamp Deze lamp speelt een actieve rol om mensen van 's ochtends tot' s avonds te begeleiden in een werkruimte. Het is ontworpen met het oog op de werkomgeving van mensen. De draad kan worden aangesloten op een laptopcomputer of een powerbank. De vorm van de maan was gemaakt van driekwart van een cirkel als een stijgend pictogram van een terreinafbeelding gemaakt van roestvrij frame. Het oppervlaktepatroon van de maan herinnert de landingsgids in een ruimteproject. De setting ziet eruit als een sculptuur bij daglicht en een lichtapparaat dat de spanning van het werk 's nachts troost.

Licht

Louvre

Licht Louvre light is een interactieve tafellamp geĆÆnspireerd op het Griekse zomerzonlicht dat gemakkelijk van gesloten luiken door Louvres gaat. Het bestaat uit 20 ringen, 6 van kurk en 14 van plexiglas, die op een speelse manier van volgorde veranderen om diffusie, volume en de uiteindelijke esthetiek van het licht te transformeren naar de voorkeuren en behoeften van de gebruikers. Licht gaat door het materiaal en veroorzaakt diffusie, zodat er geen schaduwen op zichzelf verschijnen, noch op de oppervlakken eromheen. Ringen met verschillende hoogtes bieden de mogelijkheid tot eindeloze combinaties, veilig maatwerk en totale lichtregeling.

Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong is een serie sfeerlampen met een oosterse filosofie. Oosterse esthetiek besteedt veel aandacht aan de relatie tussen virtueel en actueel, vol en leeg. Door de leds subtiel in de metalen paal te verbergen, wordt niet alleen gezorgd voor de leegte en puurheid van de lampenkap, maar onderscheidt Kong zich ook van andere lampen. Ontwerpers ontdekten het haalbare ambacht na meer dan 30 keer experimenten om het licht en de verschillende textuur perfect te presenteren, wat een geweldige lichtervaring mogelijk maakt. Het basisstation ondersteunt draadloos opladen en heeft een USB-poort. Het kan worden in- of uitgeschakeld door gewoon met uw handen te zwaaien.