Design tijdschrift
Design tijdschrift
Messenblok

a-maze

Messenblok Het ontwerp van het messenblok met een doolhof heeft tot doel onze mentale en visuele zintuigen gelijkelijk te stimuleren. De manier waarop het messen opslaat en organiseert, is op een unieke manier geïnspireerd door het spel uit de kindertijd dat we allemaal kennen. Door esthetiek en functionaliteit perfect samen te voegen, dient een doolhof zijn doel en, nog belangrijker, bouwt het een band met ons op die emoties van nieuwsgierigheid en plezier oproept. Puur in zijn vorm laat een doolhof ons genieten van zijn eenvoud die zoveel meer doet met minder. Hierdoor zorgt a-doolhof voor een authentieke productinnovatie met een onvergetelijke gebruikerservaring en een bijpassende look.

De Kroonluchter

Bridal Veil

De Kroonluchter Dit kunst - kunstobject met licht aan. Ruime kamer met een plafond met een complex profiel, zoals stapelwolken. Kroonluchter past in een ruimte, vloeiend vloeiend van de voorwand naar het plafond. Kristallen en witte emailblaadjes in combinatie met de elastische buiging van dunne buisjes creëren het beeld van een vliegende sluier over de wereld. De overvloed aan licht en gouden gloed vliegende vogels creëren een gevoel van ruimte en vreugde.

Lamp

the Light in the Bubble

Lamp Het licht in de koepel is een moderne gloeilamp ter nagedachtenis aan de gloeilamplamp van de oude gloeidraad Edison. Dit is een led-lichtbron die in een plexiglasplaat is gemonteerd en met een laser is uitgesneden in de vorm van een gloeilamp. De lamp is transparant, maar als je het licht aandoet, zie je de gloeidraad en de lampvorm. Het kan worden gebruikt als pendellamp of ter vervanging van een traditionele gloeilamp.

Hanglamp

Spin

Hanglamp Spin, ontworpen door Ruben Saldana, is een hangende LED-lamp voor accentverlichting. De minimalistische uitdrukking van zijn essentiële lijnen, zijn ronde geometrie en zijn vorm, geven Spin zijn mooie en harmonieuze ontwerp. De behuizing, volledig vervaardigd uit aluminium, geeft lichtheid en consistentie en fungeert als koellichaam. De verzonken plafondbasis en de ultradunne tensor wekken een gevoel van zweefbaarheid vanuit de lucht op. Verkrijgbaar in zwart en wit, Spin is de perfecte armatuur om te plaatsen in bars, balies, vitrines ...

Downlight Lamp

Sky

Downlight Lamp Een armatuur die lijkt te zweven. Een slanke en lichte schijf werd enkele centimeters onder het plafond geïnstalleerd. Dit is het ontwerpconcept van Sky. Sky creëert een visueel effect waardoor het lijkt alsof het armatuur op 5 cm van het plafond hangt, waardoor deze armatuur een persoonlijke en andere stijl krijgt. Vanwege zijn hoge prestaties is Sky geschikt om te verlichten vanaf hoge plafonds. Door het strakke en pure ontwerp kan het echter worden beschouwd als een geweldige optie voor het verlichten van elk soort interieurontwerp dat een minimale aanraking wil overbrengen. Eindelijk, design en prestatie, samen.

Spotlight

Thor

Spotlight Thor is een LED-spot, ontworpen door Ruben Saldana, met een zeer hoge flux (tot 4.700Lm), een verbruik van slechts 27W tot 38W (afhankelijk van het model), en een ontwerp met optimaal thermisch beheer dat alleen gebruik maakt van passieve dissipatie. Hierdoor onderscheidt Thor zich als een uniek product in de markt. Thor heeft binnen zijn klasse compacte afmetingen doordat de driver in de armatuurarm is geïntegreerd. De stabiliteit van het zwaartepunt stelt ons in staat om zoveel Thor's te installeren als we willen zonder dat de baan kantelt. Thor is een LED-spot die ideaal is voor omgevingen met een sterke behoefte aan lichtstroom.