Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draadloze Luidspreker

Saxound

Draadloze Luidspreker Saxound is een uniek concept geĆÆnspireerd op enkele van de toonaangevende sprekers ter wereld. Het is een samensmelting van de beste innovatie die al enkele jaren geleden is gemaakt, met een mix van onze eigen innovatie, waardoor het een geheel nieuwe ervaring wordt voor de De kernelementen van Saxound zijn de cilindrische vorm en de schroefdraadmontage. De afmetingen van Saxound zijn geĆÆnspireerd op een gewone compact disc van 13 centimeter diameter en een hoogte van 9,5 centimeter, die met Ć©Ć©n hand verplaatsbaar is. ā€Tweeters, twee 2ā€ mid-drivers en een basradiator in zo'n kleine vormfactor.

Stoel

DARYA

Stoel In feite is deze stoel geĆÆnspireerd door een mooi tienermeisje, een mooi, speels meisje dat degelijk, elegant en toch ontspannen is! met langgerekte arm en benen. dit is een stoel die ik met liefde heb ontworpen, en het is allemaal met de hand gesneden. De naam van dat meisje is 'Darya'.

Bluetooth-Headset

Bluetrek Titanium +

Bluetooth-Headset Deze nieuwe ā€˜Titanium +ā€™ headset van Bluetrek, afgewerkt in een stijlvol ontwerp dat symbool staat voor ā€˜uitreikenā€™ (de giekbuis steekt uit vanaf het ronde oorstukje), is gemaakt van duurzaam materiaal: aluminium metaallegering en vooral uitgerust met de mogelijkheid om audiosignalen van de nieuwste slimme apparaten te streamen. Met de functie voor snel opladen kunt u uw gesprek in een oogwenk verlengen. Dankzij het ontwerp van de batterij waarvoor een octrooi is aangevraagd, kan de gewichtsbalans op de headset worden verhoogd om het gebruikscomfort te verbeteren.

Kraan Wastafelmengkraan

Straw

Kraan Wastafelmengkraan Het ontwerp van de Straw faucet wastafelmengkraan is geĆÆnspireerd op de buisvormige vormen van jonge en leuke rietjes die bij een verfrissend drankje in de zomer of een warme drank in de winter komen. Met dit project wilden we tegelijkertijd een object creĆ«ren met een eigentijds, onstuimig en leuk ontwerp. Uitgaande van het bassin als container, was het oorspronkelijke idee bedoeld om de kraan als contactelement met de gebruiker te benadrukken, net zoals de rietjes het contactpunt zijn met een drankje.

Kraan Wastafelmengkraan

Smooth

Kraan Wastafelmengkraan Het ontwerp van de Smooth kraan wastafelmengkraan is geĆÆnspireerd op de puurste vorm van een cilinder, die een natuurlijk uitvloeisel vormt van de pijp waar deze stroomt totdat deze de gebruiker bereikt. We wilden de gebruikelijke complexe vormen van dit soort producten deconstrueren, resulterend in een gladde cilindrische en vrij minimalistische vorm. De strakke look die door de lijnen wordt veroorzaakt, wordt behoorlijk verrassend wanneer dit object zijn functie als gebruikersinterface krijgt, want dit is een model dat een dynamisch design combineert met de perfecte functionaliteit van een wastafelmengkraan.

Draagbare Batterijhouder

Parallel

Draagbare Batterijhouder Net als de iPhone 5 is Parallel ingesteld om de consument te verleiden met een superbatterij van 2500 mAh - dat is een enorme 1.7X langere levensduur. Dit is uiterst handig voor consumenten die altijd onderweg zijn en volledig gebruik maken van de mogelijkheden van de iPhone. Parallel is een afneembare batterij met een aanvullende stevige behuizing van polycarbonaat. Klik vast als er meer stroom nodig is. Verwijder om het gewicht te verlichten. Het is ergonomisch ontworpen om goed in uw handen te passen. Met een ingebouwde Lightning-kabel en een beschermhoes in 5 kleuren, heeft hij dezelfde lengte als de iPhone 5.