Design tijdschrift
Design tijdschrift
Stoel

5x5

Stoel De 5x5 stoel is een typisch ontwerpproject waarbij de beperking als een uitdaging wordt erkend. De zitting en de rugleuning van de stoel zijn gemaakt van xilith dat erg moeilijk te vormen is. Xilith is de grondstof die zich 300 meter onder het grondoppervlak bevindt en wordt gecombineerd met een kool. Momenteel wordt het merendeel van de grondstof weggegooid. Vanuit milieuoogpunt genereert dit materiaal afval op het aardoppervlak. Daarom leek het idee over het stoelontwerp erg provocerend en uitdagend.

Krukken

Musketeers

Krukken Gemakkelijk. Elegant. Functioneel. De Musketeers zijn driepotige krukken gemaakt van gepoedercoat metaal, in vorm gebogen met lasergesneden houten poten. Het is geometrisch bewezen dat een driepotige basis eigenlijk stabieler is en de minste kans op wiebelen heeft dan vier. Met zijn uitstekende balans en functionaliteit, maakt de elegantie van de Musketeers in zijn modernistische look het het perfecte stuk voor in uw kamer. Meer informatie: www.rachelledagnalan.com

Vloertegels

REVICOMFORT

Vloertegels REVICOMFORT is een verwijderbare en herbruikbare vloer. Snel en gemakkelijk aan te brengen. Klaar voor gebruik. Ideaal voor verbouwing. In één enkel product combineert het de technische kenmerken van porseleinen tegels voor het hele lichaam, de economische voordelen van tijdbesparende vereenvoudigde plaatsing, mobiliteit en hergebruik in verschillende ruimtes. REVICOMFORT kan in verschillende Revigrés-collecties worden gedaan: verschillende effecten, kleuren en oppervlakken.

Geurverspreider

Magic stone

Geurverspreider Magic Stone is veel meer dan een huishoudelijk apparaat, het kan een magische sfeer creëren. De vorm is geïnspireerd op de natuur, denkend aan een steen, gladgestreken door het water van een rivier. Het waterelement wordt symbolisch weergegeven door de golf die het bovendeel van het onderlichaam scheidt. Het water is het sleutelelement van dit product dat door middel van ultrasoon geluid het water en de geurende olie vernevelt, waardoor een koude stoom ontstaat. Het golfmotief dient om de sfeer te creëren door het LED-licht dat soepel van kleur verandert. Door over de hoes te strijken activeer je de capaciteitsknop die alle functies bedient.

Speelgoed

Minimals

Speelgoed Minimals zijn een schattige lijn van modulaire dieren die worden gekenmerkt door het gebruik van een primair kleurenpalet en geometrische vormen. De naam is ooit afgeleid van het woord "Minimalisme" en de samentrekking van "Mini-Animals". Ze zijn er zeker op uit om de essentie van speelgoedheid bloot te leggen door alle niet-essentiële vormen, kenmerken en concepten te elimineren. Samen creëren ze een pantone van kleuren, dieren, kleding en archetypen, waardoor mensen worden aangemoedigd om het personage te kiezen waarmee ze zich identificeren.

Draadloze Luidspreker

Saxound

Draadloze Luidspreker Saxound is een uniek concept geïnspireerd op enkele van de toonaangevende sprekers ter wereld. Het is een samensmelting van de beste innovatie die al enkele jaren geleden is gemaakt, met een mix van onze eigen innovatie, waardoor het een geheel nieuwe ervaring wordt voor de De kernelementen van Saxound zijn de cilindrische vorm en de schroefdraadmontage. De afmetingen van Saxound zijn geïnspireerd op een gewone compact disc van 13 centimeter diameter en een hoogte van 9,5 centimeter, die met één hand verplaatsbaar is. ”Tweeters, twee 2” mid-drivers en een basradiator in zo'n kleine vormfactor.