Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kroonluchter

Lory Duck

Kroonluchter De Lory Duck is ontworpen als een ophangsysteem dat is samengesteld uit modules van messing en epoxyglas, die elk lijken op een eend die moeiteloos door koel water glijdt. De modules bieden ook configureerbaarheid; met een aanraking kunnen ze allemaal in elke richting worden aangepast en op elke hoogte worden opgehangen. De basisvorm van de lamp was relatief snel geboren. Het had echter maanden van onderzoek en ontwikkeling met talloze prototypes nodig om de perfecte balans en de beste look vanuit alle mogelijke hoeken te creëren.

Vlinderhanger

Butterfly

Vlinderhanger De vlinderhanger dankt zijn naam aan de gelijkenis met de vorm van een vliegende vlinder. Het zijn minimalistische meubelen die op een handige manier in elkaar gezet kunnen worden door het ontwerp van de losse componenten, gebruikers kunnen de hanger snel met blote handen monteren. Wanneer het nodig is om te verplaatsen, is het handig om het na demontage te vervoeren. De installatie duurt slechts twee stappen: 1. stapel beide frames samen om een X te vormen; en laat de ruitvormige frames aan elke kant overlappen. 2. Schuif het houten stuk aan beide kanten door de overlappende ruitvormige frames om de frames vast te houden

Afzuigkap

Black Hole Hood

Afzuigkap Deze afzuigkap, ontworpen door inspiratie van Black Hole en Worm Hole, maakt het product mooi en modern van vorm, dat veroorzaakt allemaal emotionele gevoelens en betaalbaar. Het zorgt voor emotionele momenten en gemakkelijk gebruik tijdens het koken. Het is licht, eenvoudig te installeren, gemakkelijk schoon te maken en ontworpen voor moderne iland-keukens.

Spreker

Black Hole

Spreker Black Hole ontworpen op basis van moderne intelligente technologie, en het is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het kan worden aangesloten op elke mobiele telefoon met verschillende platforms, en er is een USB-poort voor aansluiting op externe draagbare opslag. Het ingebedde licht zou als bureaulamp kunnen worden gebruikt. Ook maakt het aantrekkelijke uiterlijk van Black Hole het zo aantrekkelijk dat huishoudartikelen kunnen worden gebruikt in interieurontwerp.

Draagbare Bluetooth-Luidspreker

Black Box

Draagbare Bluetooth-Luidspreker Dit is een draagbare Bluetooth-luidspreker. Het is licht en klein en heeft een emotionele vorm. Ik heb de Black Box-luidsprekervorm ontworpen door de vorm van de golven te vereenvoudigen. Om naar het stereogeluid te luisteren, heeft het twee luidsprekers, links en rechts. Ook deze twee luidsprekers maken elk deel uit van de golfvorm. Een daarvan is een positieve golfvorm en een negatieve golfvorm. voor gebruik kan dit apparaat via Bluetooth verbinding maken met andere elektronische apparaten, zoals mobiel en computer, en het geluid afspelen. Het heeft ook het delen van de batterij. Door twee luidsprekers samen te stellen, verschijnt er een zwarte doos op de tafel wanneer deze niet in gebruik is.

Draagbare Luidspreker

Seda

Draagbare Luidspreker Seda is een functioneel apparaat op basis van intelligentietechnologie. De pennenhouder in het midden is een ruimte-organizer. Ook maken digitale functies zoals de USB-poort en Bluetooth-verbinding het als een draagbare speler en luidspreker met een thuisgebruiksaanpassing. Een lichtbalk die in het externe lichaam is ingebed, werkt als bureaulamp. Ook maakt de aantrekkelijke uitstraling van luxe het zo aantrekkelijk dat huisraad kan worden gebruikt in het interieurontwerp. Ook het beter benutten van de ruimte is een van de essentiële kenmerken van Seda.