Design tijdschrift
Design tijdschrift
Broche

The Sunshine

Broche Kenmerkend voor deze sieraden is dat hier een grote stenen complexe vorm is gebruikt die is ingesteld op een onzichtbaar (lucht) frame. De weergave Sieradenontwerp opent alleen stenen die de montagetechnologie verbergen. De steen zelf wordt vastgehouden door twee onopvallende armaturen en een dunne plaat bezaaid met diamanten. Deze plaat is de basis van alle ondersteunende structuurbroches. Het bevat en de tweede steen. De hele compositie is mogelijk gemaakt na de uitgebreide hoofdslijpsteen.

Ring

Pollen

Ring Elk stuk is een interpretatie van een fragment uit de natuur. De natuur wordt een voorwendsel om juwelen tot leven te wekken door te spelen met texturen, lichten en schaduwen. Het doel is om een juweel te voorzien van geïnterpreteerde vormen zoals de natuur ze zou ontwerpen met zijn gevoeligheid en sensualiteit. Alle stukken zijn met de hand gemaakt om de texturen en de bijzonderheden van het juweel te versterken. De stijl is puur om de substantie van het plantaardige leven te bereiken. Het resultaat geeft een stuk dat zowel uniek als tijdloos is en diep verbonden is met de natuur.

Aanpasbare Sieraden

Gravity

Aanpasbare Sieraden Terwijl in de 21e eeuw het gebruik van moderne technologie├źn, nieuwe materialen of extreem nieuwe vormen vaak een must is om innovaties te doen, bewijst Gravity het tegenovergestelde. Zwaartekracht is een verzameling aanpasbare sieraden die alleen gebruik maken van draadsnijden, een zeer oude techniek, en de zwaartekracht, een onuitputtelijke bron. De collectie is samengesteld uit een groot aantal zilveren of gouden elementen, met verschillende designs. Elk van hen kan worden geassocieerd met parels of stenen strengen en hangers. De collectie wordt zo oneindig veel verschillende juwelen.

Damesmode Collectie

The Hostess

Damesmode Collectie De afstudeercollectie van Daria Zhiliaeva gaat over vrouwelijkheid en mannelijkheid, kracht en kwetsbaarheid. De inspiratie van de collectie komt uit een oud sprookje uit de Russische literatuur. De gastvrouw van de Copper Mountain is een magische beschermheer van mijnwerkers uit een oud Russisch sprookje. In deze collectie zie je het prachtige huwelijk van rechte lijnen, geïnspireerd door mijnwerkersuniformen, en de sierlijke volumes van Russische nationale klederdracht. Teamleden: Daria Zhiliaeva (ontwerper), Anastasiia Zhiliaeva (assistent van de ontwerper), Ekaterina Anzylova (fotograaf)

Handtas, Avondtas

Tango Pouch

Handtas, Avondtas De Tango Pouch is een uitstekende tas met een echt innovatief ontwerp. Het is een draagbaar kunstwerk dat aan het handvat van de polsband wordt gedragen, zodat u uw handen vrij heeft. Binnenin is voldoende ruimte en de opvouwbare magneetsluiting constructie zorgt voor een onverwacht gemakkelijke en brede opening. De Pouch is gemaakt van zacht gewaxt kalfsleer voor een ongelooflijk aangename aanraking van het handvat en gezwollen inzetstukken aan de zijkant, die opzettelijk contrasteren met het meer geconstrueerde hoofdgedeelte van zogenaamd geglazuurd leer.

Jas Die Kan Worden Geconverteerd

Eco Furs

Jas Die Kan Worden Geconverteerd De jas die 7-in-1 kan zijn, is ge├»nspireerd door de drukke carri├Ęredames die kiezen voor een unieke, ecologische en functionele dagelijkse garderobe. Daarin wordt het oude, maar opnieuw trendy, met de hand genaaide Scandinavische Rya Rug-textiel op een moderne manier opnieuw ge├»nterpreteerd, wat resulteert in getailleerde wollen kledingstukken die qua prestaties op bont lijken. Het verschil zit hem in detail en dier- en milieuvriendelijkheid. Door de jaren heen zijn de Eco Furs getest in verschillende Europese winterklimaten die hebben bijgedragen aan het perfect ontwikkelen van de kwaliteiten van deze jas en de andere recente stukken.