Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ontwerpstudio Met Galerie

PARADOX HOUSE

Ontwerpstudio Met Galerie Paradox House, een split-level magazijn dat een chique multimedia-ontwerpstudio is geworden, vindt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl en weerspiegelt de unieke smaak en manier van leven van de eigenaar. Het creëerde een opvallende multimedia-ontwerpstudio met strakke, hoekige lijnen met een prominente geel getinte glazen doos op de tussenverdieping. Geometrische vormen en lijnen zijn modern en ontzagwekkend, maar smaakvol uitgevoerd om een unieke werkruimte te garanderen.

Leercentrum

STARLIT

Leercentrum Starlit Learning Center is ontworpen om prestatietraining te geven in een ontspannen leeromgeving voor kinderen van 2-6 jaar. Kinderen in Hong Kong studeren onder hoge druk. Om de vorm en ruimte door de lay-out te versterken en in verschillende programma's te passen, passen we de Ancient Rome City Planning toe. Cirkelvormige elementen komen vaak voor langs stralende armen binnen de asindeling om het klaslokaal en de studio's tussen twee verschillende vleugels vast te maken. Dit leercentrum is ontworpen om een heerlijke leeromgeving te creëren met de grootst mogelijke ruimte.

Kantoorinrichting

Brockman

Kantoorinrichting Als investeringsmaatschappij in de mijnbouwsector zijn efficiëntie en productiviteit sleutelaspecten in de bedrijfsroutine. Het ontwerp is aanvankelijk geïnspireerd door de natuur. Een andere inspiratie die in het ontwerp naar voren komt, is de nadruk op geometrie. Deze sleutelelementen stonden in de voorhoede van de ontwerpen en werden dus visueel vertaald door het gebruik van geometrische en psychologische inzichten in vorm en ruimte. Om het prestige en de reputatie van het commerciële gebouw van wereldklasse te behouden, wordt een unieke bedrijfsarena geboren door het gebruik van glas en staal.

Barbeque Restaurant

Grill

Barbeque Restaurant Het project omvat de verbouwing van de bestaande motorfietsreparatiewerkplaats van 72 vierkante meter tot een nieuw barbecuerestaurant. Het werkterrein omvat een volledig herontwerp van zowel de buiten- als de binnenruimte. Het exterieur is geïnspireerd op een barbecue-grillkoppeling met het eenvoudige zwart-witte kleurenschema van houtskool. Een van de uitdagingen van dit project is om in zo'n kleine ruimte te voldoen aan de agressieve programmatische vereisten (40 zitplaatsen in de eetzaal). Bovendien moeten we werken met een ongebruikelijk klein budget (US $ 40.000), inclusief alle nieuwe HVAC-units en een nieuwe commerciële keuken.

Residentie

Cheung's Residence

Residentie De residentie is ontworpen met het oog op eenvoud, openheid en natuurlijk licht. De voetafdruk van het gebouw weerspiegelt de beperking van de bestaande site en de formele uitdrukking is bedoeld om schoon en eenvoudig te zijn. Aan de noordkant van het gebouw bevinden zich een atrium en een balkon dat de entree en de eetkamer verlicht. Schuiframen zijn voorzien aan de zuidkant van het gebouw, waar de woonkamer en keuken zijn om natuurlijk licht te maximaliseren en ruimtelijke flexibiliteit te bieden. Door het hele gebouw worden dakramen voorgesteld om de ontwerpideeën verder te versterken.

Tijdelijk Informatiecentrum

Temporary Information Pavilion

Tijdelijk Informatiecentrum Het project is een tijdelijk paviljoen voor gemengd gebruik in Trafalgar, Londen voor verschillende functies en evenementen. De voorgestelde structuur benadrukt het idee van "tijdelijkheid" door recycling van zeecontainers als het belangrijkste bouwmateriaal te gebruiken. De metaalachtige aard ervan is bedoeld om een contrasterende relatie met het bestaande gebouw tot stand te brengen en het overgangskarakter van het concept te versterken. Ook is de formele uitdrukking van het gebouw op een willekeurige manier georganiseerd en gerangschikt, waardoor een tijdelijk herkenningspunt ter plaatse wordt gecreëerd om visuele interactie aan te trekken tijdens de korte levensduur van het gebouw.