Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Tempo House

Woonhuis Dit project is een complete renovatie van een huis in koloniale stijl in een van de meest charmante buurten van Rio de Janeiro. Gelegen op een buitengewone locatie, vol met exotische bomen en planten (origineel landschapsplan van de beroemde landschapsarchitect Burle Marx), was het belangrijkste doel om de buitentuin te integreren met de binnenruimtes door grote ramen en deuren te openen. De decoratie heeft belangrijke Italiaanse en Braziliaanse merken en het concept is om het als canvas te hebben, zodat de klant (een kunstverzamelaar) zijn favoriete stukken kan laten zien.

Ontwerpstudio Met Galerie

PARADOX HOUSE

Ontwerpstudio Met Galerie Paradox House, een split-level magazijn dat een chique multimedia-ontwerpstudio is geworden, vindt de perfecte balans tussen functionaliteit en stijl en weerspiegelt de unieke smaak en manier van leven van de eigenaar. Het creƫerde een opvallende multimedia-ontwerpstudio met strakke, hoekige lijnen met een prominente geel getinte glazen doos op de tussenverdieping. Geometrische vormen en lijnen zijn modern en ontzagwekkend, maar smaakvol uitgevoerd om een unieke werkruimte te garanderen.

Leercentrum

STARLIT

Leercentrum Starlit Learning Center is ontworpen om prestatietraining te geven in een ontspannen leeromgeving voor kinderen van 2-6 jaar. Kinderen in Hong Kong studeren onder hoge druk. Om de vorm en ruimte door de lay-out te versterken en in verschillende programma's te passen, passen we de Ancient Rome City Planning toe. Cirkelvormige elementen komen vaak voor langs stralende armen binnen de asindeling om het klaslokaal en de studio's tussen twee verschillende vleugels vast te maken. Dit leercentrum is ontworpen om een heerlijke leeromgeving te creƫren met de grootst mogelijke ruimte.

Kantoorinrichting

Brockman

Kantoorinrichting Als investeringsmaatschappij in de mijnbouwsector zijn efficiĆ«ntie en productiviteit sleutelaspecten in de bedrijfsroutine. Het ontwerp is aanvankelijk geĆÆnspireerd door de natuur. Een andere inspiratie die in het ontwerp naar voren komt, is de nadruk op geometrie. Deze sleutelelementen stonden in de voorhoede van de ontwerpen en werden dus visueel vertaald door het gebruik van geometrische en psychologische inzichten in vorm en ruimte. Om het prestige en de reputatie van het commerciĆ«le gebouw van wereldklasse te behouden, wordt een unieke bedrijfsarena geboren door het gebruik van glas en staal.

Barbeque Restaurant

Grill

Barbeque Restaurant Het project omvat de verbouwing van de bestaande motorfietsreparatiewerkplaats van 72 vierkante meter tot een nieuw barbecuerestaurant. Het werkterrein omvat een volledig herontwerp van zowel de buiten- als de binnenruimte. Het exterieur is geĆÆnspireerd op een barbecue-grillkoppeling met het eenvoudige zwart-witte kleurenschema van houtskool. Een van de uitdagingen van dit project is om in zo'n kleine ruimte te voldoen aan de agressieve programmatische vereisten (40 zitplaatsen in de eetzaal). Bovendien moeten we werken met een ongebruikelijk klein budget (US $ 40.000), inclusief alle nieuwe HVAC-units en een nieuwe commerciĆ«le keuken.

Residentie

Cheung's Residence

Residentie De residentie is ontworpen met het oog op eenvoud, openheid en natuurlijk licht. De voetafdruk van het gebouw weerspiegelt de beperking van de bestaande site en de formele uitdrukking is bedoeld om schoon en eenvoudig te zijn. Aan de noordkant van het gebouw bevinden zich een atrium en een balkon dat de entree en de eetkamer verlicht. Schuiframen zijn voorzien aan de zuidkant van het gebouw, waar de woonkamer en keuken zijn om natuurlijk licht te maximaliseren en ruimtelijke flexibiliteit te bieden. Door het hele gebouw worden dakramen voorgesteld om de ontwerpideeƫn verder te versterken.