Design tijdschrift
Design tijdschrift
Drijvende Spa

Hungarosauna

Drijvende Spa Een belangrijk aspect van de investering is planning, duurzaamheid en uitbreidbaarheid. Aanpassen aan onverwachte economische situaties. Dit geldt ook voor landschapsarchitectuur en architectonische elementen. De stoomkamer met geneeskrachtig water, het drinkbare spa-water en het zwembad dat op het oppervlak van het meer zwemt, zorgen voor een nieuwe kwaliteit sauna, die alleen hier in Hungarosauna kan zijn. Het gebouw heeft een kruislings gelamineerde overbruggingsbalk met een houten pilaarframe. Op een homogene manier is een houtachtig beeld van binnen en van buiten bedekt met houten oppervlakken als een boomstam.

Familiepark

Hangzhou Neobio

Familiepark Gebaseerd op de oorspronkelijke lay-out van het winkelcentrum, was Hangzhou Neobio Family Park opgedeeld in vier belangrijke functionele gebieden, elk met meerdere accessoireruimtes. Bij een dergelijke indeling werd rekening gehouden met leeftijdsgroepen, interesses en gedragingen van kinderen, terwijl tegelijkertijd functies voor amusement, onderwijs en rust tijdens ouder-kindactiviteiten werden gecombineerd. De redelijke circulatie in de ruimte maakt het tot een uitgebreid familiepark dat entertainment- en educatieve activiteiten integreert.

Zwemclub

Loong

Zwemclub De combinatie van servicegericht ondernemen met nieuwe bedrijfsvormen is een trend. De ontwerper integreert experimenteel de nevenfuncties van het project met de hoofdactiviteit, optimaliseert de hoofdfuncties van ouder-kind sporttraining opnieuw en bouwt het project om tot een uitgebreide ruimte voor zwem- en sporteducatie, waarbij entertainment en vrije tijd worden geïntegreerd.

Kinderclub

Meland

Kinderclub Het hele project heeft de uitstekende uitdrukking van het thema ouder-kind binnenspeeltuin voltooid, met een hoge mate van volledigheid en consistentie in het stroomlijn- en ruimteverhaal. Het subtiele lijnontwerp verbindt verschillende functionele gebieden en realiseert de rationaliteit van de bezoekersstromen. Het verhaal van de ruimte verbindt op zijn beurt verschillende ruimtes via een compleet plot en leidt de consumenten naar de prachtige reis van ouder-kindinteractie.

Appartement

Home in Picture

Appartement Het project is een leefruimte gecreëerd voor een gezin van vier met twee kinderen. De droomlandatmosfeer die door het ontwerp van het huis wordt gecreëerd, komt niet alleen uit de sprookjeswereld die voor kinderen is gecreëerd, maar ook uit het futuristische gevoel en de spirituele schok die de uitdaging op traditionele woninginrichting met zich meebrengt. Omdat hij niet gebonden was door rigide methoden en patronen, viel de ontwerper de traditionele logica uiteen en presenteerde hij een nieuwe interpretatie van levensstijl.

Residentieel Interieurontwerp

Inside Out

Residentieel Interieurontwerp De architectonisch ontwerper eerste onafhankelijke solo-interieurontwerpproject, waarbij hij een mix van Japanse en Scandinavische meubels koos om een comfortabele en aangename sfeer te creëren. Hout en stof worden overwegend door de hele flat gebruikt met minimale verlichtingsarmaturen. Het concept & quot; Inside Out & quot; houten kist onthuld met de verbonden houten ingang en gang terwijl deze open is naar de woonkamer als & quot; Binnen & quot; met boeken en kunsttentoonstellingen, met kamers als & quot; Outside & quot; zak met ruimtes die woonfuncties dienen.