Design tijdschrift
Design tijdschrift
Cosmetica-Verpakkingen

Clive

Cosmetica-Verpakkingen Het concept van de cosmetica-verpakking van Clive is geboren om anders te zijn. Jonathan wilde niet zomaar een ander merk cosmetica creëren met gewone producten. Vastbesloten om meer gevoeligheid te onderzoeken en iets meer dan hij gelooft in termen van persoonlijke zorg, richt hij zich op één hoofddoel. De balans tussen lichaam en geest. Met een op Hawaï geïnspireerd ontwerp, de combinatie van tropische bladeren, de tonaliteit van de zee en de tastbare ervaring van de pakketten zorgen voor het gevoel van ontspanning en rust. Deze combinatie maakt het mogelijk om de beleving van die plek naar het ontwerp te brengen.

Conceptboek En Poster

PLANTS TRADE

Conceptboek En Poster PLANTS TRADE is een serie van een innovatieve en artistieke vorm van botanische exemplaren, die is ontwikkeld om een betere relatie tussen mens en natuur op te bouwen in plaats van educatief materiaal. Het Plants Trade Concept Book is opgesteld om u te helpen dit creatieve product te begrijpen. Het boek, ontworpen in precies hetzelfde formaat als het product, bevat niet alleen natuurfoto's, maar ook unieke afbeeldingen geïnspireerd op de wijsheid van de natuur. Interessanter is dat de afbeeldingen zorgvuldig worden gedrukt met hoogdruk, zodat elke afbeelding varieert in kleur of textuur, net als natuurlijke planten.

Poster

Cells

Poster Op 19 juli 2017 bouwde PIY een klein gebouw in Melbourne, Australië. Het is een klein kasteel dat is samengesteld uit 761 componenten en ze noemden het "Cellen". De knooppunten zijn ontworpen als de met de hand gedraaide schroefdraadpen en rechte pen, die wordt samengevat als "Oost-pen". West Mortise & quot ;. U vindt hun producten, waaronder variabele planken, studie- en schoenenrekken, enz., Die allemaal worden opgebroken en weer in elkaar worden gezet tot een organisme. En dan zul je hun verlangen voelen om vrij te groeien.

Verpakking Voor Thee

Seven Tea House

Verpakking Voor Thee Tea Hall Brand, die het beeld neemt van het vrij en ontspannen morsen en verspreiden van thee, het concept van het thee zetten, sterk of zwak, onvoorspelbaar transformerend, als het element van het schilderen van thee tijdens het proeven van thee. De nonchalante charme van het nemen van thee als inkt en het gebruik van de vinger als pen, en de uitgestrekte geest van de theehalfamilie die met het landschap leeft, schetsen. Het originele ontwerp van de verpakking straalt een gezellige sfeer uit en geeft uitdrukking aan de aangename tijd van het leven met thee.

Merkpromotie

Project Yellow

Merkpromotie Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.

Visueel Ip-Ontwerp

Project Yellow

Visueel Ip-Ontwerp Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.