Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkpromotie

Project Yellow

Merkpromotie Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.

Visueel Ip-Ontwerp

Project Yellow

Visueel Ip-Ontwerp Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.

Herontwerp Van Merkidentiteit

InterBrasil

Herontwerp Van Merkidentiteit De inspiratie voor de heroverweging en herontwerp van het merk waren de veranderingen in modernisering en integratie in de bedrijfscultuur. Het ontwerp van het hart kon niet langer extern zijn aan het merk en inspireerde een partnerschap zowel intern met medewerkers, maar ook met klanten. Een geïntegreerde unie tussen voordelen, toewijding en kwaliteit van de dienstverlening. Van de vorm tot de kleuren, het nieuwe ontwerp integreerde het hart in de B en het gezondheidskruis in de T. het hart.

Merkontwerp

EXP Brasil

Merkontwerp Het ontwerp voor het merk EXP Brasil komt voort uit de principes van eenheid en partnerschap van het bedrijf. De mix tussen technologie en design toe te passen in hun projecten en op kantoor. Een typografisch element vertegenwoordigt de eenheid en kracht van dit bedrijf. Het letter X-ontwerp is solide en geïntegreerd, maar erg licht en technologisch. Het merk vertegenwoordigt het studioleven, met elementen in de letters, zowel op de positieve als de negatieve ruimte die mensen en design verenigt, individueel en collectief, eenvoudig met technologisch, lichtgewicht en robuust, professioneel en persoonlijk.

Openingstitel

Pop Up Magazine

Openingstitel Het project was een reis om de Escape-problemen (thema voor 2019) abstract en vloeiend te verkennen en de veranderingen, nieuwe dingen en consequenties daarvan te laten zien. Alle beelden zijn schoon en comfortabel om naar te kijken, in tegenstelling tot de ongemakkelijke realiteit van het ontsnappen. Het ontwerp verandert voortdurend en de veranderende vormen in de animatie vertegenwoordigen de handeling van heraanpassing, veroorzaakt door een of andere situatie. Escape heeft verschillende betekenissen, interpretaties en de invalshoek varieert van speels tot serieus.

Reclame

Insect Sculptures

Reclame Elk stuk is met de hand gemaakt om sculpturen van insecten te maken, geïnspireerd door hun omgeving en het voedsel dat ze eten. Het kunstwerk werd gebruikt als een oproep tot actie via de Doom-website om specifieke huishoudelijke plagen te identificeren. De elementen die voor deze sculpturen werden gebruikt, waren afkomstig van vuilnisbelten, vuilstortplaatsen, rivierbeddingen en supermarkten. Nadat elk insect was verzameld, werden ze gefotografeerd en geretoucheerd in photoshop.