Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Ontwerp een kamer, breng de seizoenen binnen - De Bloemenkalender wordt geleverd met een vaasontwerp met 12 verschillende bloemen. Fleur je leven elke maand op met een seizoensbloem. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Etiketten

Propeller

Etiketten Propeller is een verzameling sterke drank uit verschillende delen van de wereld, geassocieerd met het thema vliegreizen en een pilootreiziger als merkpersonage. Kenmerken van elke soort drank worden belicht door middel van talloze illustraties, inscripties die lijken op luchtvaartbadges en schetsen die dienen als cocktailrecepten. Veelzijdig ontwerp wordt aangevuld met verschillende tinten gekleurd folie, verschillende lakken, patronen en reliëf.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender De promotiekalender van de portaalsite, goo (http://www.goo.ne.jp) is een functionele kalender waarbij het blad voor elke maand verandert in een zak waarin u uw visitekaartjes, notities en bonnen kunt bewaren en beheren . Het thema is Red String om de band tussen goo en zijn gebruikers te laten zien. Beide uiteinden van de zak worden namelijk vastgehouden door rode steken die het hoogtepunt van het ontwerp worden. Een kalender in een aangenaam expressieve vorm, het is precies goed voor 2014.

Etiketten

Stumbras Vodka

Etiketten Deze klassieke wodkacollectie van Stumbras doet de oude Litouwse wodka-tradities herleven. Design maakt een oud traditioneel product dichtbij en relevant voor de hedendaagse consument. De groene glazen fles, datums die belangrijk zijn voor het maken van Litouwse wodka, legendes gebaseerd op echte feiten en aangename, opvallende details - de gekrulde uitgesneden vorm doet denken aan oude foto's, de schuine balk aan de onderkant die de klassieke symmetrische compositie aanvult, en de lettertypen en kleuren die de identiteit van elk submerk uitstralen - dit alles maakt de traditionele wodkacollectie onconventioneel en interessant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender We bouwen steden met u. Het bericht dat NTT East Japan Corporate Sales Promotion overbrengt, staat in deze bureaukalender. Het bovenste deel van de kalenderbladen is uitgesneden uit kleurrijke gebouwen en de overlappende vellen vormen één vrolijke stad. Het is een kalender waarin je elke maand kunt genieten van het veranderen van het landschap van de rij gebouwen en het geeft je het gevoel het hele jaar door gelukkig te zijn.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Dit is een bureaukalender gemaakt met een uitgesneden ontwerp met seizoensgebonden motieven op een prachtig reliëf. Het hoogtepunt van het ontwerp is wanneer het wordt weergegeven, de seizoensmotieven zijn ingesteld op een hoek van 30 graden voor het beste zicht. Deze nieuwe vorm drukt de nieuwe flair van NTT COMWARE uit voor het genereren van nieuwe ideeën. Er wordt nagedacht over de kalenderfunctionaliteit met voldoende schrijfruimte en regellijnen. Het is goed voor snelle weergave en gemakkelijk te gebruiken, boordevol originaliteit die het onderscheidt van andere kalenders.