Design tijdschrift
Design tijdschrift
Merkidentiteit

BlackDrop

Merkidentiteit Dit is een persoonlijk merkstrategie en identiteitsproject. BlackDrop is een winkelketen en een merk dat koffie verkoopt en distribueert. BlackDrop is een persoonlijk project dat oorspronkelijk is ontwikkeld om de toon en creatieve richting te zetten voor persoonlijke freelancers. Deze merkidentiteit is gecreëerd met als doel Aleks te positioneren als een vertrouwde merkadviseur in de startup-community. BlackDrop staat voor een gelikt, eigentijds, transparant startup-merk dat ernaar streeft een tijdloos, herkenbaar, toonaangevend merk te worden.

Fotografische Series

U15

Fotografische Series Het kunstenaarsproject maakt gebruik van de kenmerken van het U15-gebouw om een associatie te creëren met natuurlijke elementen die aanwezig zijn in de collectieve verbeelding. Door gebruik te maken van de bouwstructuur en delen ervan, zoals de kleuren en vormen, proberen ze meer specifieke locaties op te roepen, zoals het Chinese Stenen Woud, de American Devil Tower, als generieke natuurlijke iconen zoals watervallen, rivieren en rotsachtige hellingen. Om in elke foto een andere interpretatie te geven, verkennen de kunstenaars het gebouw vanuit een minimalistische benadering, met verschillende invalshoeken en perspectieven.

Uurwerk

Argo

Uurwerk Argo van Gravithin is een uurwerk waarvan het ontwerp is geïnspireerd op een sextant. Het heeft een gegraveerde dubbele wijzerplaat, verkrijgbaar in twee kleuren, Deep Blue en Black Sea, ter ere van de mythische avonturen van het Argo-schip. Het hart klopt dankzij een Zwitsers Ronda 705 quartz uurwerk, terwijl het saffierglas en het sterke 316L geborsteld staal voor nog meer weerstand zorgen. Het is ook 5ATM waterbestendig. Het horloge is verkrijgbaar in drie verschillende kastkleuren (goud, zilver en zwart), twee wijzerplaatkleuren (Deep Blue en Black Sea) en zes bandmodellen, in twee verschillende materialen.

Interieurontwerp

Eataly

Interieurontwerp Eataly Toronto is afgestemd op de nuances van onze groeiende stad en is ontworpen om sociale uitwisselingen te versterken en te vergroten via de universele katalysator van geweldig Italiaans eten. Het is alleen maar passend dat de traditionele en blijvende "passeggiata" de inspiratie is achter het ontwerp voor Eataly Toronto. Dit tijdloze ritueel zorgt ervoor dat Italianen elke avond naar de hoofdstraat en het plein gaan om te wandelen en een praatje te maken en af en toe te stoppen bij bars en winkels. Deze reeks ervaringen vraagt om een nieuwe, intieme straatschaal bij Bloor and Bay.

Succulent Dedicated Kweekkast

Bloom

Succulent Dedicated Kweekkast Bloom is een succulente speciale kweekbak die fungeert als stijlvol huismeubilair. Het biedt perfecte groeiomstandigheden voor vetplanten. Het belangrijkste doel van het product is om het verlangen en de koestering te vervullen voor wie in stedelijke gebieden woont met minder toegang tot een groene omgeving. Het stadsleven kent veel uitdagingen in het dagelijks leven. Dat leidt ertoe dat mensen hun aard negeren. Bloom wil de brug zijn tussen consumenten en hun natuurlijke verlangens. Het product is niet geautomatiseerd, het is bedoeld om de consument te helpen. De applicatie-ondersteuning stelt gebruikers in staat actie te ondernemen met hun planten waardoor ze kunnen voeden.

Kapel

Coast Whale

Kapel De bionische vorm van de walvis werd de taal van deze kapel. Een walvis strandde op de kust van IJsland. Een persoon kan zijn lichaam binnengaan door een lage vissenstaart en het perspectief ervaren van een walvis die naar de oceaan kijkt, waar het voor mensen gemakkelijker is om na te denken over het verwaarlozen van de aantasting van het milieu. De draagconstructie valt op het strand om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te beschadigen. Natuurlijke en milieuvriendelijke materialen maken dit project tot een toeristische bestemming die milieubescherming vereist.