Design tijdschrift
Design tijdschrift
Vakantiehuis

Chapel on the Hill

Vakantiehuis Na meer dan 40 jaar verlaten te hebben gestaan, is een vervallen Methodistenkapel in het noorden van Engeland omgetoverd tot een vakantiehuis met eigen kookgelegenheid voor 7 personen. De architecten hebben de originele kenmerken behouden - de hoge gotische ramen en de grote congregatiezaal - waardoor de kapel een harmonieuze en comfortabele ruimte is geworden die overspoeld wordt met daglicht. Dit 19e-eeuwse gebouw is gelegen op het Engelse platteland en biedt een panoramisch uitzicht op de glooiende heuvels en het prachtige landschap.

Kantoor

Blossom

Kantoor Hoewel het een kantoorruimte is, wordt er gebruik gemaakt van een gedurfde combinatie van verschillende materialen en geeft de groene beplantingsstructuur overdag een gevoel van perspectief. De ontwerper biedt alleen ruimte, en de vitaliteit van de ruimte hangt nog steeds af van de eigenaar, gebruikmakend van de kracht van de natuur en de unieke stijl van de ontwerper! Het kantoor is niet langer een enkele functie, het ontwerp is meer gediversifieerd en het wordt gebruikt in een grote en open ruimte om verschillende mogelijkheden te creëren tussen mens en omgeving.

Kantoor

Dunyue

Kantoor Tijdens het conversatieproces laten ontwerpers bij het ontwerp niet alleen de ruimtelijke indeling van het interieur maar ook een verbinding van de stad / ruimte / mensen bij elkaar komen, zodat de ingehouden omgeving en ruimte in de stad niet conflicteren, de dag is een verborgen gevel in de straat, nacht. Dan wordt het een glazen lichtbak in een stad.

Verpakkingsontwerp

Milk Baobab Baby Skin Care

Verpakkingsontwerp Het is geïnspireerd op melk, het belangrijkste ingrediënt. Het unieke containerontwerp van het type melkverpakking weerspiegelt de producteigenschappen en is ontworpen om vertrouwd te raken, zelfs voor de beginnende consument. Daarnaast wordt het materiaal van polyethyleen (PE) en rubber (EVA) en de zachte eigenschappen van pastelkleur gebruikt om te benadrukken dat het een mild product is voor kinderen met een zwakke huid. De ronde vorm is aangebracht op de hoek voor de veiligheid van moeder en baby.

Eetzaal

Elizabeth's Tree House

Eetzaal Elizabeth's Tree House, een demonstratie van de rol van architectuur in het genezingsproces, is een nieuw eetpaviljoen voor een therapeutisch kamp in Kildare. De ruimte dient voor kinderen die herstellen van een ernstige ziekte en vormt een houten oase midden in een eikenbos. Een dynamisch maar functioneel houten diagritsysteem omvat een expressief dak, uitgebreide beglazing en een kleurrijke lariksbekleding, waardoor een eetruimte aan de binnenkant ontstaat die een dialoog vormt met het omringende meer en bos. Een diepe verbinding met de natuur op alle niveaus bevordert gebruikerscomfort, ontspanning, genezing en betovering.

Multi Commerciële Ruimte

La Moitie

Multi Commerciële Ruimte De naam van het project La Moitie is afkomstig van de Franse vertaling van de helft, en het ontwerp weerspiegelt dit treffend door de balans die is gevonden tussen tegengestelde elementen: vierkant en cirkel, licht en donker. Gezien de beperkte ruimte probeerde het team zowel een verbinding als een scheiding tot stand te brengen tussen de twee afzonderlijke winkelruimtes door twee tegengestelde kleuren toe te passen. Terwijl de grens tussen de roze en zwarte ruimtes duidelijk is, maar ook in verschillende perspectieven vervaagd. Een wenteltrap, half roze en half zwart, staat in het midden van de winkel en zorgt voor.