Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakking

KRYSTAL Natureā€™s Alkaline Water

Verpakking KRYSTAL water belichaamt de essentie van luxe en welzijn in een fles. Met een alkalische pH-waarde van 8 tot 8,8 en een unieke minerale samenstelling, wordt KRYSTAL-water geleverd in een iconische vierkante transparante prismafles die lijkt op een sprankelend kristal en geen concessies doet aan kwaliteit en zuiverheid. Het merklogo van KRYSTAL is subtiel op de fles aangebracht en accentueert een extra vleugje luxe. Naast de visuele impact van de fles, zijn de vierkante PET- en glazen flessen recyclebaar, waardoor de verpakkingsruimte en -materialen worden geoptimaliseerd en de algehele ecologische voetafdruk wordt verkleind.

Hifi-Draaitafel

Calliope

Hifi-Draaitafel Het uiteindelijke doel van een hifi-draaitafel is om de puurste en meest zuivere geluiden opnieuw te creƫren; deze essentie van geluid is zowel het eindpunt als het concept van dit ontwerp. Dit verfraaiende vervaardigde product is een sculptuur van geluid dat geluid reproduceert. Als draaitafel behoort hij tot een van de best presterende Hi-Fi-draaitafels die er zijn en deze ongeƫvenaarde prestatie wordt zowel aangegeven als versterkt door zijn unieke vorm en ontwerpaspecten; vorm en functie samenvoegen in een spirituele eenheid om de Calliope-draaitafel te belichamen.

Oorbellen En Ring

Vivit Collection

Oorbellen En Ring GeĆÆnspireerd door vormen uit de natuur, creĆ«ert Vivit Collection een interessante en merkwaardige waarneming door de langwerpige vormen en wervelende lijnen. Vivit-stukken bestaan uit gebogen 18k geelgouden vellen met zwarte gerhodineerde platen aan de buitenzijde. De bladvormige oorbellen omringen de oorlellen, zodat hun natuurlijke bewegingen een interessante dans creĆ«ren tussen het zwart en goud - het gele goud eronder verbergen en onthullen. De grilligheid van de vormen en de ergonomische kenmerken van deze collectie zorgen voor een fascinerend spel van licht, schaduw, schittering en reflecties.

Wastafel

Vortex

Wastafel Het doel van het vortex-ontwerp is om een nieuwe vorm te vinden om de waterstroom in wastafels te beĆÆnvloeden om hun efficiĆ«ntie te verhogen, bij te dragen aan hun gebruikerservaring en hun esthetische en semiotische kwaliteiten te verbeteren. Het resultaat is een metafoor, afgeleid van een geĆÆdealiseerde vortexvorm die afvoer en waterstroming aangeeft, die het hele object visueel aangeeft als een functionerende wastafel. Deze vorm in combinatie met de kraan leidt het water in een spiraalvormig pad waardoor dezelfde hoeveelheid water meer grond kan bedekken, wat resulteert in een lager waterverbruik voor het schoonmaken.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom De risicovolle winkel is ontworpen en gemaakt door smallna, een ontwerpstudio en vintage galerij, opgericht door Piotr Płoski. De taak bracht veel uitdagingen met zich mee, aangezien de boetiek zich op de tweede verdieping van een woonhuis bevindt, geen etalage heeft en een oppervlakte heeft van slechts 80 mĀ². Hier kwam het idee om de oppervlakte te verdubbelen door zowel de ruimte aan het plafond als de vloerruimte te benutten. Er ontstaat een gastvrije, huiselijke sfeer, ook al hangt het meubel feitelijk ondersteboven aan het plafond. Risicovolle winkel is ontworpen tegen alle regels in (het tart zelfs de zwaartekracht). Het weerspiegelt volledig de geest van het merk.

Oorbellen En Ring

Mouvant Collection

Oorbellen En Ring Mouvant Collection werd geĆÆnspireerd door enkele aspecten van het futurisme, zoals de ideeĆ«n van dynamiek en materialisatie van het immateriĆ«le gepresenteerd door de Italiaanse kunstenaar Umberto Boccioni. De oorbellen en de ring van Mouvant Collection bevatten verschillende goudfragmenten van verschillende groottes, zo gelast dat een illusie van beweging ontstaat en veel verschillende vormen creĆ«ert, afhankelijk van de hoek waarin het wordt gevisualiseerd.