Design tijdschrift
Design tijdschrift
Spreker

Sperso

Spreker Sperso komt uit twee woorden van sperma en geluid. De specifieke vorm van de glazige bubbel en luidspreker in zijn kuil op het hoofd verwijst naar een gevoel van mannelijkheid en een diepe penetratie van geluid rond de omgeving, net zoals het vuur van een mannelijk sperma in de vrouwelijke eicel tijdens het paren. Het doel is om in de omgeving een hoog vermogen en geluid van hoge kwaliteit te produceren. Het draadloze systeem stelt de gebruiker in staat om zijn mobiele telefoon, laptop, tablets en andere apparaten via Bluetooth met de luidspreker te verbinden. Deze plafondspeaker is speciaal te gebruiken in woonkamer, slaapkamers en tv-kamer.

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling

Technology Center

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling Het architectonisch project van het Technologiecentrum heeft als leidraad de integratie van het architectonisch ensemble in het omringende landschap, een rustige en aangename ruimte. Dit bepalende idee maakt van het ensemble een gehumaniseerd herkenningspunt, bestemd voor de noodzakelijke intellectuele onderdompeling van de onderzoekers die erin zullen handelen, uitgedrukt in zijn plastische en constructieve bedoeling. Het opvallende en geĆÆntegreerde ontwerp van de daken in concave en convexe vorm raakt bijna de geaccentueerde horizontale lijnen die zo de belangrijkste kenmerken van het architectonische complex definiĆ«ren.

Kruk

Ane

Kruk De kruk Ane heeft massief houten latten die harmonieus lijken te zweven, maar onafhankelijk van de houten poten, boven het stalen frame. De ontwerper stelt dat de kruk, met de hand vervaardigd van gecertificeerd milieuvriendelijk hout, is gevormd door het unieke gebruik van meerdere stukken van ƩƩn vorm van hout die op een dynamische manier zijn gepositioneerd en gezaagd. Wanneer je op de kruk zit, worden de lichte stijging van de hoek naar de rug en de afrolhoeken aan de zijkanten zo afgewerkt dat er een natuurlijke, comfortabele zithouding ontstaat. De Ane-kruk heeft precies de juiste complexiteit om een elegante afwerking te creƫren.

Verpakking Voor Thee

Seven Tea House

Verpakking Voor Thee Tea Hall Brand, die het beeld neemt van het vrij en ontspannen morsen en verspreiden van thee, het concept van het thee zetten, sterk of zwak, onvoorspelbaar transformerend, als het element van het schilderen van thee tijdens het proeven van thee. De nonchalante charme van het nemen van thee als inkt en het gebruik van de vinger als pen, en de uitgestrekte geest van de theehalfamilie die met het landschap leeft, schetsen. Het originele ontwerp van de verpakking straalt een gezellige sfeer uit en geeft uitdrukking aan de aangename tijd van het leven met thee.

Merkpromotie

Project Yellow

Merkpromotie Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.

Visueel Ip-Ontwerp

Project Yellow

Visueel Ip-Ontwerp Project Yellow is een alomvattend kunstproject dat het visuele concept van Everything is Yellow construeert. Volgens de kernvisie zullen er in verschillende steden grote buitendisplays worden gemaakt en zal tegelijkertijd een reeks culturele en creatieve afgeleiden worden geproduceerd. Als visuele IP heeft Project Yellow een overtuigend visueel beeld en energiek kleurenschema om een uniforme kernvisie te vormen, die mensen onvergetelijk maakt. Geschikt voor grootschalige online en offline promotie en de output van visuele afgeleiden, het is een uniek ontwerpproject.