Design tijdschrift
Design tijdschrift
Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling

Technology Center

Architectonisch Onderzoek En Ontwikkeling Het architectonisch project van het Technologiecentrum heeft als leidraad de integratie van het architectonisch ensemble in het omringende landschap, een rustige en aangename ruimte. Dit bepalende idee maakt van het ensemble een gehumaniseerd herkenningspunt, bestemd voor de noodzakelijke intellectuele onderdompeling van de onderzoekers die erin zullen handelen, uitgedrukt in zijn plastische en constructieve bedoeling. Het opvallende en geïntegreerde ontwerp van de daken in concave en convexe vorm raakt bijna de geaccentueerde horizontale lijnen die zo de belangrijkste kenmerken van het architectonische complex definiëren.

Interieurontwerp

Gray and Gold

Interieurontwerp Grijze kleur wordt als saai beschouwd. Maar vandaag is deze kleur er een van de headliners in stijlen als loft, minimalisme en hi-tech. Grijs is een kleur die de voorkeur geeft aan privacy, wat rust en rust. Het nodigt meestal degenen uit die met mensen werken of cognitieve eisen stellen, als algemene interieurkleur. De muren, plafond, meubels, gordijnen en vloeren zijn grijs. Tinten en verzadiging van grijs zijn alleen anders. Goud werd toegevoegd door extra details en accessoires. Het wordt geaccentueerd door de fotolijst.

Huis

Santos

Huis Door hout als het belangrijkste constructieve element te gebruiken, verplaatst het huis zijn twee niveaus in doorsnede, waardoor een glazen dak ontstaat dat in de context past en natuurlijk licht binnenlaat. De dubbelhoge ruimte articuleert die relatie tussen de begane grond, de bovenverdieping en het landschap. Een metalen dak boven het dakraam vliegt, beschermt het tegen de inval van de westelijke zon en herbouwt het volume formeel, waardoor het zicht op de natuurlijke omgeving wordt ingekaderd. Het programma komt tot stand door openbaar gebruik op de begane grond en privégebruik op de bovenverdieping te lokaliseren.

Commercieel Interieurontwerp

KitKat

Commercieel Interieurontwerp Vertegenwoordig het concept en het algehele merk op een innovatieve manier door het ontwerp van de winkel, specifiek voor de Canadese markt en de Yorkdale-klanten. Gebruikmakend van de ervaring van een eerdere pop-up en internationale locaties om te innoveren en de hele ervaring te heroverwegen. Creëer een ultrafunctionele winkel die goed zou werken voor een zeer drukke, ingewikkelde ruimte.

Interieurontwerp

Arthurs

Interieurontwerp Een moderne Noord-Amerikaanse grill, cocktaillounge en dakterras in Midtown Toronto met een verfijnd klassiek menu en heerlijke kenmerkende drankjes. Arthur's Restaurant heeft drie verschillende ruimtes om van te genieten (eetgedeelte, bar en dakterras) die tegelijkertijd intiem en ruim aanvoelen. Het plafond is uniek in zijn ontwerp van gefacetteerde houten panelen met een houtfineer, geconstrueerd om de achthoekige vorm van de kamer te versterken en het uiterlijk van geslepen kristal dat erboven hangt na te bootsen.

Leuk Huis Voor Kinderen

Fun house

Leuk Huis Voor Kinderen Dit bouwontwerp is voor kinderen om te leren en te spelen, wat een heel leuk huis is van een supervader. Ontwerper combineerde gezonde materialen en veiligheidsvormen om een prachtige en interessante ruimte te maken. Ze probeerden een comfortabel en warm speelhuis voor kinderen te maken en probeerden de ouder-kindrelatie te intensiveren. De klant vertelde de ontwerper om 3 doelen te bereiken, namelijk: (1) natuurlijke en veiligheidsmaterialen, (2) kinderen en ouders gelukkig maken en (3) voldoende opslagruimte. Ontwerper vond een eenvoudige en duidelijke methode om het doel te bereiken, namelijk thuis, het allereerste begin van de kinderruimte.