Design tijdschrift
Design tijdschrift
Business Lounge

Rublev

Business Lounge Het ontwerp van de lounge is geïnspireerd op het Russische constructivisme, de Tatlin-toren en de Russische cultuur. De unievormige torens worden gebruikt als blikvangers in de lounge, dit om als een bepaald soort zonering verschillende ruimtes in de lounge te creëren. Door de ronde koepels is de lounge een comfortabele ruimte met verschillende zones voor een totale capaciteit van 460 zitplaatsen. Het gebied is naar voren te zien met verschillende soorten zitplaatsen om te dineren; werken; comfort en ontspanning. De ronde lichtkoepels die in het golvende gevormde plafond zijn geplaatst, hebben een dynamische verlichting die overdag verandert.

Woonhuis

SV Villa

Woonhuis Het uitgangspunt van SV Villa is om te wonen in een stad met de privileges van het platteland en een modern design. De site, met een onvergelijkbaar uitzicht op de stad Barcelona, de berg Montjuic en de Middellandse Zee op de achtergrond, zorgt voor ongebruikelijke lichtomstandigheden. Het huis richt zich op lokale materialen en traditionele productiemethoden met behoud van een zeer hoog niveau van esthetiek. Het is een huis met gevoeligheid en respect voor zijn site

Wooneenheden

The Square

Wooneenheden Het ontwerpidee was om architecturale relaties te bestuderen tussen verschillende vormen die samen worden samengesteld om als bewegende eenheden te creëren. Het project bestaat uit 6 eenheden, elk zijn 2 zeecontainers die over elkaar zijn bevestigd en een L-vorm massa vormen. Deze L-vormige eenheden worden in overlappende posities gefixeerd en creëren vides en solide om het gevoel van beweging te geven en om voldoende daglicht en een goede ventilatie te bieden milieu. Het belangrijkste ontwerpdoel was om een klein huis te creëren voor degenen die de nacht doorbrengen op straat zonder huis of onderdak.

Chinees Restaurant

Ben Ran

Chinees Restaurant Ben Ran is een artistiek harmonieus Chinees restaurant, dat is gevestigd in een luxe hotel, Vangohh Eminent, Maleisië. De ontwerper past de introverte en beknoptheid van oosterse stijltechnieken toe om een echte smaak, cultuur en ziel van het restaurant te creëren. Het is een symbool van mentale helderheid, verlaat de welvarende en bereik de natuurlijke en eenvoudige terugkeer naar de oorspronkelijke geest. Het interieur is natuurlijk en ongekunsteld. Door gebruik te maken van het oeroude concept ook synchroniciteit met de restaurantnaam Ben Ran, wat origineel en natuur betekent. Het restaurant ongeveer 4088 vierkante meter.

Energetische Activering Van Loopbruggen

Solar Skywalks

Energetische Activering Van Loopbruggen Wereldwijd metropolen - zoals Peking - hebben een groot aantal loopbruggen die drukke verkeersaders doorkruisen. Ze zijn vaak onaantrekkelijk, wat de algehele stedelijke indruk negatief beïnvloedt. Het idee van ontwerpers om de loopbruggen te bekleden met esthetische, energieopwekkende PV-modules en ze om te vormen tot aantrekkelijke stadsplekken is niet alleen duurzaam, maar creëert ook een sculpturale diversiteit die een blikvanger wordt in het stadsbeeld. E-car- of E-bike-laadstations onder de loopbruggen gebruiken de zonne-energie direct ter plaatse.

Kapsalon

Vibrant

Kapsalon Door de essentie van het botanische beeld vast te leggen, werd de luchttuin gecreëerd door het gangpad, verwelkomt de gasten onmiddellijk om onder te koesteren, zich opzij van de menigte en verwelkomt hen vanaf de ingang. Verderop in de ruimte kijkend, strekt de versmalde lay-out zich naar boven uit met gedetailleerde gouden details. Botanische metaforen worden nog steeds levendig uitgedrukt in de kamer en vervangen het drukke lawaai dat van de straten komt, en wordt hier een geheime tuin.