Design tijdschrift
Design tijdschrift
Biologische Olijfolie

Epsilon

Biologische Olijfolie De Epsilon-olijfolie is een product in beperkte oplage van biologische olijfgaarden. Het hele productieproces gebeurt met de hand, op traditionele wijze en de olijfolie wordt ongefilterd gebotteld. We hebben dit pakket ontworpen om ervoor te zorgen dat de gevoelige componenten van een zeer voedzaam product zonder enige wijziging door de consument van de fabriek worden ontvangen. We gebruiken de fles Quadrotta beschermd door een wikkel, vastgebonden met leer en geplaatst in een handgemaakte houten kist, verzegeld met zegellak. Zo weten consumenten dat het product zonder tussenkomst rechtstreeks uit de fabriek kwam.

Laboratorium Waterzuiveringssysteem

Purelab Chorus

Laboratorium Waterzuiveringssysteem Purelab Chorus is het eerste modulaire waterzuiveringssysteem dat is ontworpen om te voldoen aan individuele laboratoriumbehoeften en ruimte. Het levert alle kwaliteiten gezuiverd water en biedt een schaalbare, flexibele oplossing op maat. Modulaire elementen kunnen door het laboratorium worden verspreid of met elkaar worden verbonden in een uniek torenformaat, waardoor de voetafdruk van het systeem tot een minimum wordt beperkt. Haptische bedieningselementen bieden zeer controleerbare afgiftestroomsnelheden, terwijl een halo van licht de status van Chorus aangeeft. Nieuwe technologie maakt Chorus het meest geavanceerde systeem dat beschikbaar is, waardoor de impact op het milieu en de bedrijfskosten worden verminderd.

Scheepsbesturingssysteem

GE’s New Bridge Suite

Scheepsbesturingssysteem GE's modulaire scheepscontrolesysteem is ontworpen voor zowel grote als lichtgewicht schepen, voor intuïtieve bediening en duidelijke visuele feedback. Nieuwe positioneringstechnologie, motorbesturingssystemen en bewakingsapparatuur zorgen ervoor dat schepen nauwkeurig kunnen worden gemanoeuvreerd in kleine ruimtes, terwijl de belasting voor de machinist wordt verminderd, aangezien complexe handmatige bedieningselementen worden vervangen door nieuwe touchscreentechnologie. Een verstelbaar scherm vermindert reflecties en optimaliseert de ergonomie. Alle consoles hebben geïntegreerde handgrepen voor gebruik op ruwe zee.

Wijnhuis

Crombe 3.0

Wijnhuis Het doel van het wijnhuiswinkelconcept van Crombé was om de klanten een compleet nieuwe manier van winkelen te laten ervaren. Het basisidee was om uit te gaan van de look en feel van een magazijn, waaraan we vervolgens licht en finesse toevoegden. Hoewel de wijnen worden gepresenteerd in hun originele verpakking, zorgen de strakke lijnen van de metalen frames nog steeds voor vertrouwdheid en perspectief. Elke fles hangt in het frame in dezelfde helling waarin de sommelier ze zou serveren. Het rek van 12 meter bevat de champagnes en kluisjes. Per locker kunnen klanten tot 30 flessen veilig bewaren.

Kalender

calendar 2013 “Safari”

Kalender De Safari is een papieren dierenkalender. Druk gewoon de onderdelen naar buiten, vouw ze vast en maak ze vast. Maak van 2011 uw jaar van ontmoetingen met dieren in het wild! Life with Design: kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van "Life with Design".