Design tijdschrift
Design tijdschrift
Beperkte Serie Exclusieve Wijnen

Echinoctius

Beperkte Serie Exclusieve Wijnen Dit project is in veel opzichten uniek. Het ontwerp moest het unieke karakter van het product in kwestie weerspiegelen - exclusieve auteurwijn. Bovendien was er een vereiste om de diepe betekenis in de naam van het product over te brengen - overtreffende trap, zonnewende, contrast tussen dag en nacht, zwart en wit, open en obscuur. Het ontwerp had de bedoeling om het geheim te weerspiegelen dat in de nacht verborgen is: de schoonheid van de nachtelijke hemel die ons zo verbaast en het mystieke raadsel verborgen in de sterrenbeelden en de dierenriem.

Educatieve En Trainingstool

Corporate Mandala

Educatieve En Trainingstool Corporate mandala is een gloednieuwe educatieve en trainingstool. Het is een innovatieve en unieke integratie van het oude mandala-principe en de huisstijl, ontworpen om teamwerk en algehele bedrijfsprestaties te stimuleren. Bovendien is het een nieuw element van de huisstijl van het bedrijf. Corporate mandala is een groepsactiviteit voor team of individuele activiteit voor manager. Het is specifiek ontworpen voor een bepaald bedrijf en het wordt op een vrije en intuïtieve manier per team of per persoon gekleurd, waarbij iedereen elke kleur of veld kan kiezen.

Kranen

Electra

Kranen Electra die geen aparte handgreep heeft, trekt iedereen aan vanwege zijn elegantie en slimme uitstraling die doorslaggevend is om uniek te zijn voor keukens. De neerklapbare digitale keukenmengkraan biedt de gebruikers bewegingsvrijheid in de keukens en biedt de mogelijkheid van twee verschillende doorstroomfuncties. Aan de voorkant van de electra geeft een elektronische pad u toegang tot alle functies, hetzij wanneer de spray in de uitloop is geplaatst, hetzij in uw hand met slechts een vingertop die u kunt bedienen.

Tentoonstellingsruimte

Ideaing

Tentoonstellingsruimte Dit is de tentoonstellingsruimte voor ondernemingen tijdens de Guangzhou Design Week 2013, ontworpen door C&C Design Co., Ltd. Het ontwerp beschikt over een nette ruimte van minder dan 91 vierkante meter, die wordt weergegeven door het aanraakscherm en de binnenprojector. De QR-code die op de lichtbak wordt weergegeven, zijn de weblinks van de onderneming. Ondertussen hopen de ontwerpers dat het uiterlijk van het hele gebouw mensen een vitaal gevoel kan geven, en daarmee de creativiteit laat zien die het ontwerpbedrijf bezit, dat wil zeggen, 'de geest van onafhankelijkheid en het idee van vrijheid' die door hen worden bepleit. .

Tactiele Stof

Textile Braille

Tactiele Stof Industrieel universeel jacquard textiel gedacht als vertaler voor blinden. Deze stof kan worden gelezen door mensen met een goed gezichtsvermogen en is bedoeld om blinde mensen te helpen die hun gezichtsvermogen beginnen te verliezen of problemen met het gezichtsvermogen hebben; om het braillesysteem te leren met een vriendelijk en algemeen materiaal: stof. Het bevat het alfabet, cijfers en leestekens. Er worden geen kleuren toegevoegd. Het is een product op grijsschaal als een principe van geen lichtwaarneming. Het is een project met sociale betekenis en gaat verder dan commercieel textiel.

Kranen

Electra

Kranen Electra wordt beschouwd als de vertegenwoordiger van digitaal gebruik in de armatuursector en combineert de technologie met design om de ontwerpen uit het digitale tijdperk te benadrukken. De kranen die geen aparte handgreep hebben, trekken iedereen aan vanwege hun elegantie en slimme uiterlijk en zijn doorslaggevend om uniek te zijn in natte ruimtes. De aanraakschermknoppen van Electra bieden de gebruikers een meer ergonomische oplossing. "Eco Mind" van de kranen biedt de gebruiker maximale efficiëntie bij het besparen. Deze functie voegt vooral waarde toe aan toekomstige generaties