Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte

All Love in Town Sales Center

Tentoonstellings- En Onderhandelingsruimte Commerciële ruimte zou ook een zakelijk georiënteerde activiteitenruimte kunnen zijn vol kunst en esthetiek, net als een theater en museum. Weinig ontwerpers hebben nooit gedacht dat de intensieve combinatie van mens en omgeving zo essentieel wordt dan we ooit hadden verwacht. We creëerden een binnenruimte die een snaar raakte bij mensen die er binnenkwamen door optimaal gebruik te maken van goedkope materialen - gloeilampen, pingpong- en kerstversieringsballen. maanden op dat moment in de hele branche vanwege het onderscheidende ontwerp.

Ring

Moon Curve

Ring De natuurlijke wereld is constant in beweging en balanceert tussen orde en chaos. Vanuit dezelfde spanning ontstaat een goed ontwerp. De kwaliteiten van kracht, schoonheid en dynamiek vloeien voort uit het vermogen van de kunstenaar om tijdens het creëren open te blijven voor deze tegenstellingen. Het voltooide stuk is de optelsom van talloze keuzes die de kunstenaar maakt. Alle gedachte en geen gevoel zal resulteren in werk dat stijf en koud is, terwijl alle gevoel en geen controle werk oplevert dat zich niet uitdrukt. De verwevenheid van de twee zal een uitdrukking zijn van de levensdans zelf.

Lamp

Capsule Lamp

Lamp De lamp is oorspronkelijk ontworpen voor een kinderkledingmerk. De inspiratie komt uit capsulespeelgoed dat kinderen krijgen van verkoopautomaten die zich meestal aan winkelpuien bevinden. Als je naar de lamp kijkt, zie je een heleboel kleurrijke capsulespeeltjes, die allemaal een wens en genot dragen die de jeugdige ziel doen ontwaken. Het aantal capsules is naar wens aan te passen en de inhoud te vervangen. Van alledaagse trivia tot speciale decoraties, elk object dat je in de capsules stopt, wordt een uniek verhaal van jezelf, waardoor je leven en gemoedstoestand op een bepaald moment kristalliseren.

Bioscoop

Wuhan Pixel Box Cinema

Bioscoop "Pixel" is het basiselement van afbeeldingen, ontwerper onderzoekt de relatie tussen beweging en pixel om het thema van dit ontwerp te worden. "Pixel" wordt toegepast in verschillende delen van de bioscoop. De grote zaal van de kassa herbergt een enorm gebogen envelop gevormd door meer dan 6000 stukjes roestvrijstalen panelen. De kenmerkende displaymuur is versierd met een enorme hoeveelheid vierkante stroken die uit de muur steken en de glamoureuze naam van cinema presenteren. In deze bioscoop zou iedereen genieten van de geweldige sfeer van de digitale wereld die wordt gegenereerd door de samenhang van alle "Pixel" -elementen.

Kantoor

White Paper

Kantoor Het canvasachtige interieur materialiseert een ruimte voor de creatieve bijdrage van de ontwerpers en creëert kansen voor talloze tentoonstellingen van ontwerpprocessen. Naarmate elk project vordert, worden de muren en planken bedekt met onderzoek, ontwerpschetsen en presentaties, waarbij de evolutie van elk ontwerp wordt vastgelegd en het dagboek van de ontwerpers wordt. De witte vloeren en de koperen deur, die uniek en gedurfd worden gebruikt voor robuust dagelijks gebruik, verzamelen de voetafdrukken en vingerafdrukken van het personeel en de klanten, getuige de groei van het bedrijf.

Café

Aix Arome Cafe

Café Het café is waar bezoekers het samenleven met oceanen voelen. Enorme eivormige structuur geplaatst in het midden van de ruimte fungeert tegelijkertijd als kassier en koffievoorziening. Het iconische uiterlijk van de stand is geïnspireerd op donkere en dof uitziende koffiebonen. Twee grote openingen aan de voorkant van beide zijden van de "grote boon" dienen als een goede bron van ventilatie en natuurlijk licht. Café zorgde voor een lange tafel als een stel octopussen en bubbels helemaal. De schijnbaar willekeurig hangende kroonluchters lijken op het zicht van vissen op het wateroppervlak, glanzende rimpelingen absorberen gezellig zonlicht uit de brede witte lucht.