Design tijdschrift
Design tijdschrift
Damesmode Collectie

Utopia

Damesmode Collectie In deze collectie liet Yina Hwang zich vooral inspireren door vormen die symmetrisch en asymmetrisch zijn met een vleugje underground muziekcultuur. Ze stelde deze collectie samen op basis van haar cruciale moment van zelfomhelzing om een collectie functionele maar abstracte kledingstukken en accessoires te creëren die het verhaal van haar ervaring belichamen. Elke print en stof in het project is origineel en ze gebruikte voornamelijk PU-leer, satijn, Power Mash en Spandex voor de basis van de stoffen.

Meubelcollectie

Phan

Meubelcollectie Phan Collection is geïnspireerd op de Phan-container, een Thaise containercultuur. De ontwerper gebruikt de structuur van Phan-containers om de structuur van meubels te maken die het sterk maakt. Ontwerp de vorm en details die het modern en eenvoudig maken. De ontwerper gebruikte lasergesneden technologie en een vouwmachine in combinatie met CNC-hout om een complex en uniek detail te maken dat anders is dan andere. Het oppervlak is afgewerkt met een poedercoating systeem waardoor de structuur lang, sterk maar licht blijft.

Rolstoel

Ancer Dynamic

Rolstoel Ancer, de rolstoel die doorligwonden voorkomt, concentreert zich niet alleen op de soepelheid van zijn bewegingen, maar ook op het comfort van de patiënt, vooral van degenen die de rolstoel gedurende langere tijd gebruiken. Het innovatieve ontwerp, samen met een dynamische airbag die in het zitkussen is ingebouwd en de draaibare handgreep, onderscheidt hem van de gewone rolstoel. Met veel moeite is het ontwerp van de rolstoel afgerond en bleek doorligwonden te helpen voorkomen. De oplossings- en ontwerpprincipes zijn gebaseerd op resultaten verzameld van rolstoelgebruikers, wat leidt tot een authentieke gebruikerservaring.

3D-Animatie

Alignment to Air

3D-Animatie Wat de animatie van de creatieve brief betreft, begon Jin met het alfabet A. En als het op de conceptstap aankwam, probeerde hij een krachtigere stemming te zien die reflecteerde op zijn filosofie, die behoorlijk actief is maar tegelijkertijd organiseert. Onderweg kwam hij met de tegenstrijdige woorden die op de een of andere manier volledig voor zijn idee stonden, zoals align to air, wat de titel is van dit project. Met dat in gedachten presenteert de animatie nauwkeurigere en fijnere momenten bij het eerste woord. Aan de andere kant resulteert dit in een nogal flexibele en losse sfeer om de laatste letter te manifesteren.

Webdesign En Ux

Si Me Quiero

Webdesign En Ux De Sí, Me Quiero-website is een ruimte die helpt om jezelf te zijn. Om het project uit te voeren, moesten interviews worden afgenomen en moest de sociale en culturele context met betrekking tot vrouwen worden verkend; haar projectie in de samenleving en met zichzelf. Er werd geconcludeerd dat het web een begeleiding zou zijn en zou worden uitgevoerd met een aanpak om van jezelf te houden. In het ontwerp wordt eenvoud weerspiegeld met neutrale tinten met rode contrasten om de aandacht te vestigen op bepaalde acties, kleuren van het merk van het boek dat door de klant is uitgegeven. De inspiratie kwam van constructivistische kunst.

Wijnetiketontwerp

314 Pi

Wijnetiketontwerp Experimenteren met wijnproeven is een nooit eindigend proces dat leidt tot nieuwe wegen en uiteenlopende aroma's. De oneindige reeks pi, het irrationele getal met de eindeloze decimalen zonder de laatste te kennen, vormde de inspiratie voor de naam van deze wijnen zonder sulfieten. Het ontwerp is bedoeld om de kenmerken van de 3,14-wijnseries in de schijnwerpers te zetten in plaats van ze te verbergen tussen afbeeldingen of grafische afbeeldingen. Door een minimalistische en eenvoudige benadering te volgen, toont het label alleen de echte kenmerken van deze natuurlijke wijnen zoals ze kunnen worden waargenomen in het notitieboek van de oenoloog.