Design tijdschrift
Design tijdschrift
Hifi-Draaitafel

Calliope

Hifi-Draaitafel Het uiteindelijke doel van een hifi-draaitafel is om de puurste en meest zuivere geluiden opnieuw te creëren; deze essentie van geluid is zowel het eindpunt als het concept van dit ontwerp. Dit verfraaiende vervaardigde product is een sculptuur van geluid dat geluid reproduceert. Als draaitafel behoort hij tot een van de best presterende Hi-Fi-draaitafels die er zijn en deze ongeëvenaarde prestatie wordt zowel aangegeven als versterkt door zijn unieke vorm en ontwerpaspecten; vorm en functie samenvoegen in een spirituele eenheid om de Calliope-draaitafel te belichamen.

Oorbellen En Ring

Vivit Collection

Oorbellen En Ring Geïnspireerd door vormen uit de natuur, creëert Vivit Collection een interessante en merkwaardige waarneming door de langwerpige vormen en wervelende lijnen. Vivit-stukken bestaan uit gebogen 18k geelgouden vellen met zwarte gerhodineerde platen aan de buitenzijde. De bladvormige oorbellen omringen de oorlellen, zodat hun natuurlijke bewegingen een interessante dans creëren tussen het zwart en goud - het gele goud eronder verbergen en onthullen. De grilligheid van de vormen en de ergonomische kenmerken van deze collectie zorgen voor een fascinerend spel van licht, schaduw, schittering en reflecties.

Wastafel

Vortex

Wastafel Het doel van het vortex-ontwerp is om een nieuwe vorm te vinden om de waterstroom in wastafels te beïnvloeden om hun efficiëntie te verhogen, bij te dragen aan hun gebruikerservaring en hun esthetische en semiotische kwaliteiten te verbeteren. Het resultaat is een metafoor, afgeleid van een geïdealiseerde vortexvorm die afvoer en waterstroming aangeeft, die het hele object visueel aangeeft als een functionerende wastafel. Deze vorm in combinatie met de kraan leidt het water in een spiraalvormig pad waardoor dezelfde hoeveelheid water meer grond kan bedekken, wat resulteert in een lager waterverbruik voor het schoonmaken.

Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom De risicovolle winkel is ontworpen en gemaakt door smallna, een ontwerpstudio en vintage galerij, opgericht door Piotr Płoski. De taak bracht veel uitdagingen met zich mee, aangezien de boetiek zich op de tweede verdieping van een woonhuis bevindt, geen etalage heeft en een oppervlakte heeft van slechts 80 m². Hier kwam het idee om de oppervlakte te verdubbelen door zowel de ruimte aan het plafond als de vloerruimte te benutten. Er ontstaat een gastvrije, huiselijke sfeer, ook al hangt het meubel feitelijk ondersteboven aan het plafond. Risicovolle winkel is ontworpen tegen alle regels in (het tart zelfs de zwaartekracht). Het weerspiegelt volledig de geest van het merk.

Oorbellen En Ring

Mouvant Collection

Oorbellen En Ring Mouvant Collection werd geïnspireerd door enkele aspecten van het futurisme, zoals de ideeën van dynamiek en materialisatie van het immateriële gepresenteerd door de Italiaanse kunstenaar Umberto Boccioni. De oorbellen en de ring van Mouvant Collection bevatten verschillende goudfragmenten van verschillende groottes, zo gelast dat een illusie van beweging ontstaat en veel verschillende vormen creëert, afhankelijk van de hoek waarin het wordt gevisualiseerd.

Wodka

Kasatka

Wodka "KASATKA" is ontwikkeld als premium wodka. Het ontwerp is minimalistisch, zowel in de vorm van de fles als in de kleuren. Een eenvoudige cilindrische fles en een beperkt aantal kleuren (wit, grijstinten, zwart) benadrukken de kristallijne zuiverheid van het product, en de elegantie en stijl van een minimalistische grafische benadering.