Design tijdschrift
Design tijdschrift
Armband

Fred

Armband Er zijn veel verschillende soorten armbanden en armbanden: ontwerpers, gouden, plastic, goedkoop en duurā€¦ maar hoe mooi ze ook zijn, het zijn altijd simpele en alleen maar armbanden. Fred is iets meer. Deze manchetten in hun eenvoud doen de noblesse van oude tijden herleven, maar ze zijn modern. Ze kunnen zowel op blote handen als op een zijden blouse of een zwarte trui worden gedragen, en ze zullen altijd een vleugje klasse toevoegen aan de persoon die ze draagt. Deze armbanden zijn uniek omdat ze als paar komen. Ze zijn erg licht waardoor ze comfortabel zijn om te dragen. Door ze te dragen, valt u zeker op!

Ketting En Broche

I Am Hydrogen

Ketting En Broche Het ontwerp is geĆÆnspireerd op de neoplatonische filosofie van macrokosmos en microkosmos, waarbij dezelfde patronen op alle niveaus van de kosmos worden gereproduceerd. Verwijzend naar de gulden snede en fibonacci-reeks, heeft de ketting een wiskundig ontwerp dat de phyllotaxis-patronen nabootst die in de natuur worden waargenomen, zoals te zien in zonnebloemen, madeliefjes en verschillende andere planten. De gouden torus stelt het heelal voor, gehuld in het weefsel van de ruimtetijd. "I Am Hydrogen" vertegenwoordigt tegelijkertijd een model van "The Universal Constant of Design" en een model van het heelal zelf.

Upcycled Sieraden

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Sieraden Mooie, heldere, upcycled sieraden, ontworpen vanuit de behoefte om het afvalmateriaal van de productie van Claire de Lune Chandelier te gebruiken. Deze lijn heeft zich ontwikkeld tot een aanzienlijk aantal collecties - allemaal verhalende verhalen, die allemaal een zeer persoonlijke blik in de filosofieƫn van de ontwerper vertegenwoordigen. Transparantie is een essentieel onderdeel van de eigen filosofie van de ontwerper, en dit wordt weerspiegeld in de keuze van het gebruikte acryl. Afgezien van het gebruikte spiegelacrylaat, dat zelf licht reflecteert, is het materiaal altijd transparant, kleur of helder. CD-verpakkingen versterken de concepten van herbestemming.

Ring

The Empress

Ring Fantastische schoonheidssteen - pyroop - de essentie ervan brengt de grootsheid en plechtigheid. Dat is de schoonheid en het unieke karakter van de steen die het beeld identificeerde, dat bedoeld is voor toekomstige decoratie. Er was behoefte aan een uniek frame voor steen, dat hem de lucht in zou dragen. De steen werd over het metalen heen getrokken. Deze formule sensuele passie en aantrekkingskracht. Het was belangrijk om het klassieke concept te behouden en de moderne perceptie van sieraden te ondersteunen.

Broche

The Sunshine

Broche Kenmerkend voor deze sieraden is dat hier een grote stenen complexe vorm is gebruikt die is ingesteld op een onzichtbaar (lucht) frame. De weergave Sieradenontwerp opent alleen stenen die de montagetechnologie verbergen. De steen zelf wordt vastgehouden door twee onopvallende armaturen en een dunne plaat bezaaid met diamanten. Deze plaat is de basis van alle ondersteunende structuurbroches. Het bevat en de tweede steen. De hele compositie is mogelijk gemaakt na de uitgebreide hoofdslijpsteen.

Ring

Pollen

Ring Elk stuk is een interpretatie van een fragment uit de natuur. De natuur wordt een voorwendsel om juwelen tot leven te wekken door te spelen met texturen, lichten en schaduwen. Het doel is om een juweel te voorzien van geĆÆnterpreteerde vormen zoals de natuur ze zou ontwerpen met zijn gevoeligheid en sensualiteit. Alle stukken zijn met de hand gemaakt om de texturen en de bijzonderheden van het juweel te versterken. De stijl is puur om de substantie van het plantaardige leven te bereiken. Het resultaat geeft een stuk dat zowel uniek als tijdloos is en diep verbonden is met de natuur.