Design tijdschrift
Design tijdschrift
Laptoptas

Olga

Laptoptas Een laptoptas met speciale riem en speciaal een ander koffersysteem vastmaken. Voor het materiaal heb ik gerecycled leer genomen. Er zijn verschillende kleuren waaruit iedereen zijn eigen kan halen. Mijn doel was om een eenvoudige, interessante laptoptas te maken met een gemakkelijk te onderhouden zorgsysteem en waar je een andere hoes aan kunt bevestigen als je bijvoorbeeld een Mac book pro en Ipad of mini Ipad bij je moet hebben. U kunt een paraplu of een krant onder de koffer meenemen. Gemakkelijk verwisselbare hoes voor de dagelijkse vraag.

Regenjas

UMBRELLA COAT

Regenjas Deze regenjas is een combinatie van een regenjas, een paraplu en een waterdichte broek. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de hoeveelheid regen kan het worden aangepast aan verschillende beschermingsniveaus. Zijn unieke eigenschap is dat het regenjas en paraplu in één item combineert. Met de “paraplu regenjas” heb je je handen vrij. Het kan ook perfect zijn voor sportactiviteiten zoals fietsen. Daarnaast kom je in een drukke straat geen andere paraplu's tegen omdat de paraplu-kap zich boven je schouders uitstrekt.

Ring

Doppio

Ring Dit is een opwindend juweel van mystieke aard. "Doppio", in zijn spiraalvorm, reist in twee richtingen en symboliseert de tijd van de mannen: hun verleden en hun toekomst. Het draagt het zilver en het goud die de ontwikkeling van de deugden van de menselijke geest gedurende zijn hele geschiedenis op aarde vertegenwoordigen.

Ring En Hanger

Natural Beauty

Ring En Hanger De collectie Natural Beauty is gemaakt als eerbetoon aan het Amazonewoud, erfgoed niet alleen voor Brazilië, maar voor de hele wereld. Deze collectie brengt de schoonheid van de natuur samen met de sensualiteit van vrouwelijke rondingen waarbij de sieraden het lichaam van de vrouw vormen en strelen.

Ketting

Sakura

Ketting De ketting is zeer flexibel en gemaakt van verschillende stukken die naadloos aan elkaar zijn gesoldeerd om prachtig over het nekgebied van de vrouw te vallen. De middelste bloemen aan de rechterkant roteren en er is een mogelijkheid om het linker kortere stuk van de ketting afzonderlijk als broche te gebruiken. De ketting is erg licht gezien de 3D-vorm en complexiteit van het stuk. Het brutogewicht ervoor is 362,50 gram gemaakt is 18 karaat, met 518,75 karaat steen en diamanten

Zijden Foulard

Passion

Zijden Foulard "Passie" is een van de "Groeten" -objecten. Vouw de zijden sjaal mooi om tot een pochet of kader hem in als kunstwerk en laat hem een leven lang meegaan. Het is als een spel: elk object heeft meer dan één functie. "Groeten" belichamen een zachte correlatie tussen oude ambachten en moderne designobjecten. Elk ontwerp is uniek kunstwerk en vertelt een ander verhaal. Stel je een plek voor waar elk klein detail een verhaal vertelt, waar kwaliteit een waarde is van het leven en waar de grootste luxe is om jezelf te zijn. Dit is waar "Groeten" u ontmoeten. Laat de kunst je ontmoeten en word samen met jou oud!