Design tijdschrift
Design tijdschrift
Handtas, Avondtas

Tango Pouch

Handtas, Avondtas De Tango Pouch is een uitstekende tas met een echt innovatief ontwerp. Het is een draagbaar kunstwerk dat aan het handvat van de polsband wordt gedragen, zodat u uw handen vrij heeft. Binnenin is voldoende ruimte en de opvouwbare magneetsluiting constructie zorgt voor een onverwacht gemakkelijke en brede opening. De Pouch is gemaakt van zacht gewaxt kalfsleer voor een ongelooflijk aangename aanraking van het handvat en gezwollen inzetstukken aan de zijkant, die opzettelijk contrasteren met het meer geconstrueerde hoofdgedeelte van zogenaamd geglazuurd leer.

Jas Die Kan Worden Geconverteerd

Eco Furs

Jas Die Kan Worden Geconverteerd De jas die 7-in-1 kan zijn, is geĆÆnspireerd door de drukke carriĆØredames die kiezen voor een unieke, ecologische en functionele dagelijkse garderobe. Daarin wordt het oude, maar opnieuw trendy, met de hand genaaide Scandinavische Rya Rug-textiel op een moderne manier opnieuw geĆÆnterpreteerd, wat resulteert in getailleerde wollen kledingstukken die qua prestaties op bont lijken. Het verschil zit hem in detail en dier- en milieuvriendelijkheid. Door de jaren heen zijn de Eco Furs getest in verschillende Europese winterklimaten die hebben bijgedragen aan het perfect ontwikkelen van de kwaliteiten van deze jas en de andere recente stukken.

Kleding

Bamboo lattice

Kleding In Vietnam zien we de bamboe roostermethode terug in veel producten zoals boten, meubels, kippenhokken, lantaarns ... Bamboe rooster is sterk, goedkoop en makkelijk te maken. Mijn visie is om een resortmode te creƫren die opwindend en gracieus, verfijnd en charmant is. Ik heb dit bamboe-roosterdetail op sommige van mijn mode toegepast door het ruwe, harde, normale rooster om te zetten in zacht materiaal. Mijn ontwerpen combineren traditie met moderne vorm, de hardheid van het roosterpatroon en zandzachtheid van fijne stoffen. Mijn focus ligt op vorm en details, waardoor de drager charme en vrouwelijkheid krijgt.

Diamanten Ring

The Great Goddess Isida

Diamanten Ring Isida is een 14K gouden ring die over je vinger glijdt om een charmante look te creƫren. De gevel van de Isida-ring is verfraaid met unieke elementen zoals diamanten, amethisten, citrien, tsavoriet, topaas en aangevuld met wit en geel goud. Elk stuk heeft zijn eigen gespecificeerde materiaal, waardoor het uniek is. Bovendien reflecteert de platte glasachtige gevel op gesneden edelstenen verschillende lichtstralen in verschillende sferen, waardoor de ring een exclusief karakter krijgt.

Ketting

Scar is No More a Scar

Ketting Het ontwerp heeft een dramatisch pijnlijk verhaal achter de rug. Het was geĆÆnspireerd door mijn onvergetelijke gĆŖnante litteken op mijn lichaam dat op 12-jarige leeftijd werd verbrand door sterk vuurwerk. Toen ik probeerde het met een tatoeage te bedekken, waarschuwde de tatoeĆ«erder me dat het erger zou zijn om de angst te bedekken. Iedereen heeft zijn litteken, iedereen heeft zijn of haar onvergetelijke pijnlijke verhaal of geschiedenis, de beste oplossing voor genezing is om te leren hoe je ermee om kunt gaan en het sterk te overwinnen in plaats van het te verdoezelen of eraan te ontsnappen. Daarom hoop ik dat mensen die mijn sieraden dragen zich sterker en positiever kunnen voelen.

Verbonden Horloge

COOKOO

Verbonden Horloge COOKOO ā„¢, 's werelds eerste designer smartwatch die een analoog uurwerk combineert met een digitaal display. Met een iconisch ontwerp voor zijn ultra strakke lijnen en slimme functionaliteiten, geeft het horloge favoriete meldingen weer van je smartphone of iPad. Dankzij de COOKOO App ā„¢ houden gebruikers de controle over hun verbonden leven door te selecteren welke meldingen en waarschuwingen ze rechtstreeks op hun pols willen ontvangen. Door op de aanpasbare COMMAND-knop te drukken, kan de camera op afstand worden geactiveerd, kan muziek op afstand worden bediend, kan met Ć©Ć©n knop op Facebook worden ingecheckt en zijn er nog veel meer opties.