Design tijdschrift
Design tijdschrift
Evenementactivering

Home

Evenementactivering Home omarmt de nostalgie van iemands persoonlijke woning en is een combinatie van oud en nieuw. Vintage schilderijen uit 1960 bedekken de achterwand, kleine persoonlijke aandenkens zijn verspreid over de display. Samen zijn deze dingen met elkaar verweven in een massa touw die samen één verhaal vormen, waar in afwachting van waar de toeschouwer staat, het een boodschap onthult.

Kunstinstallatie

The Future Sees You

Kunstinstallatie The Future Sees You presenteert de schoonheid van het optimisme dat wordt omarmd door de jonge creatieve volwassene - de toekomstige denkers, innovators, ontwerpers en kunstenaars van jouw wereld. Een dynamisch visueel verhaal, geprojecteerd door 30 vensters op 5 niveaus, de ogen flitsen door een levendig kleurenspectrum en lijken soms de menigte te volgen terwijl ze met vertrouwen de nacht in kijken. Door deze ogen zien ze de toekomst, de denker, vernieuwer, ontwerper en kunstenaar: de creatievelingen van morgen die de wereld zullen veranderen.

Commercieel Interieurontwerp

KitKat

Commercieel Interieurontwerp Vertegenwoordig het concept en het algehele merk op een innovatieve manier door het ontwerp van de winkel, specifiek voor de Canadese markt en de Yorkdale-klanten. Gebruikmakend van de ervaring van een eerdere pop-up en internationale locaties om te innoveren en de hele ervaring te heroverwegen. Creëer een ultrafunctionele winkel die goed zou werken voor een zeer drukke, ingewikkelde ruimte.

Interieurontwerp

Arthurs

Interieurontwerp Een moderne Noord-Amerikaanse grill, cocktaillounge en dakterras in Midtown Toronto met een verfijnd klassiek menu en heerlijke kenmerkende drankjes. Arthur's Restaurant heeft drie verschillende ruimtes om van te genieten (eetgedeelte, bar en dakterras) die tegelijkertijd intiem en ruim aanvoelen. Het plafond is uniek in zijn ontwerp van gefacetteerde houten panelen met een houtfineer, geconstrueerd om de achthoekige vorm van de kamer te versterken en het uiterlijk van geslepen kristal dat erboven hangt na te bootsen.

Leuk Huis Voor Kinderen

Fun house

Leuk Huis Voor Kinderen Dit bouwontwerp is voor kinderen om te leren en te spelen, wat een heel leuk huis is van een supervader. Ontwerper combineerde gezonde materialen en veiligheidsvormen om een prachtige en interessante ruimte te maken. Ze probeerden een comfortabel en warm speelhuis voor kinderen te maken en probeerden de ouder-kindrelatie te intensiveren. De klant vertelde de ontwerper om 3 doelen te bereiken, namelijk: (1) natuurlijke en veiligheidsmaterialen, (2) kinderen en ouders gelukkig maken en (3) voldoende opslagruimte. Ontwerper vond een eenvoudige en duidelijke methode om het doel te bereiken, namelijk thuis, het allereerste begin van de kinderruimte.

Interieur Huis

Spirit concentration

Interieur Huis Wat is een ruimte voor een huis? Ontwerper gelooft dat het ontwerp voortkomt uit de eisen van de eigenaar en de ziel naar de ruimte brengt. Daarom navigeerde de ontwerper hun doel van ruimte door het mooie paar. Beide eigenaren houden van de materialen en de ontwerpoplossing in verhouding tot de Japanse cultuur. Om de herinneringen tussen hun hoofden weer te geven, besloten ze verschillende houtstructuren te gebruiken om een zielenhuis te creëren. Bijgevolg hebben ze 3 consensusdoelen van dit ideale huis opgesteld, namelijk (1) Rustige atmosfeer, (2) Flexibele en charmante openbare ruimtes en (3) comfortabele en onzichtbare privéruimtes.