Design tijdschrift
Design tijdschrift
Fauteuil

Baralho

Fauteuil De Baralho fauteuil heeft een opvallend eigentijds design samengesteld met pure vormen en rechte lijnen. Gemaakt van vouwen en lassen op de plaat van geborsteld aluminium, valt deze fauteuil op door zijn gewaagde pasvorm die de sterkte van het materiaal uitdaagt. Het is in staat om schoonheid, lichtheid en de precisie van lijnen en hoeken samen te brengen in één element.

Flagship Store

Lenovo

Flagship Store Lenovo Flagship Store heeft tot doel het merkimago te verbeteren door het publiek een platform te bieden om interactie en delen te delen via levensstijl, service en ervaring die in de winkel is gecreëerd. Het ontwerpconcept is bedacht op basis van de missie om een transitie te bewerkstelligen van fabrikant van computerapparatuur naar een toonaangevend merk onder leveranciers van consumentenelektronica.

Wijnetiket

5 Elemente

Wijnetiket Het ontwerp van "5 Elemente" is het resultaat van een project, waarbij de klant het ontwerpbureau met volledige vrijheid van meningsuiting vertrouwde. Het hoogtepunt van dit ontwerp is het Romeinse karakter "V", dat het hoofdidee van het product uitbeeldt - vijf soorten wijn verweven in een unieke blend. Het speciale papier dat voor het etiket wordt gebruikt en de strategische plaatsing van alle grafische elementen, lokken de potentiële consument uit om de fles te pakken en in zijn handen te draaien, aan te raken, wat zeker een diepere indruk maakt en het ontwerp gedenkwaardiger maakt.

Frisdrankverpakkingen

Coca-Cola Tet 2014

Frisdrankverpakkingen Om een serie Coca-Cola-blikjes te maken die miljoenen Tết-wensen over het hele land verspreiden. We gebruikten het Tết-symbool van Coca-cola (de zwaluwvogel) als het apparaat om deze wensen te vormen. Voor elk blikje werden honderden met de hand getekende zwaluwen gemaakt en zorgvuldig gerangschikt volgens een aangepast script, dat samen een reeks zinvolle Vietnamese wensen vormt. 'An' betekent vrede. "Tài" betekent succes, "Lộc" betekent welvaart. Deze woorden worden tijdens de vakantie op grote schaal uitgewisseld en sieren traditioneel Tết-decoraties.

Open Serviesgoed

Osoro

Open Serviesgoed Het innovatieve karakter van OSORO is het combineren van de kwaliteit van hoogwaardig verglaasd porselein en de typische ivoorkleurige glanzende schil met de functie die geschikt is voor het bewaren van voedsel in de koelkast of vriezer en voor koken met stoomoven of magnetron. De eenvoudige, modulaire vorm met zijn verschillende elementen is plaatsbesparend stapelbaar, flexibel te combineren en af te sluiten met een meerkleurige siliconen O-Sealer of O-Connector zodat etenswaren erin goed gesloten blijven. OSORO kan universeel worden gebruikt, waardoor de behoefte aan ons dagelijks leven overbodig wordt.

Beperkte Serie Exclusieve Wijnen

Echinoctius

Beperkte Serie Exclusieve Wijnen Dit project is in veel opzichten uniek. Het ontwerp moest het unieke karakter van het product in kwestie weerspiegelen - exclusieve auteurwijn. Bovendien was er een vereiste om de diepe betekenis in de naam van het product over te brengen - overtreffende trap, zonnewende, contrast tussen dag en nacht, zwart en wit, open en obscuur. Het ontwerp had de bedoeling om het geheim te weerspiegelen dat in de nacht verborgen is: de schoonheid van de nachtelijke hemel die ons zo verbaast en het mystieke raadsel verborgen in de sterrenbeelden en de dierenriem.