Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verlichting

Mondrian

Verlichting De hanglamp Mondriaan bereikt emoties door middel van kleuren, volumes en vormen. De naam leidt tot zijn inspiratie, de schilder Mondriaan. Het is een hanglamp met een rechthoekige vorm in een horizontale as opgebouwd uit meerdere lagen gekleurd acrylaat. De lamp heeft vier verschillende aanzichten die profiteren van de interactie en harmonie die wordt gecreƫerd door de zes kleuren die voor deze compositie zijn gebruikt, waarbij de vorm wordt onderbroken door een witte lijn en een gele laag. Mondriaan straalt zowel naar boven als naar beneden licht uit en creƫert een diffuse, niet-invasieve verlichting, aangepast met een dimbare draadloze afstandsbediening.

Dumbbell Handgreep

Dbgripper

Dumbbell Handgreep Dit is een veilig en goed houvast fitnessgereedschap voor alle leeftijden. Soft-touch coating op het oppervlak, voor een zijdezacht gevoel. Gemaakt van 100% recyclebare siliconen met een speciale materiaalformule die 6 verschillende hardheidsniveaus produceert, met verschillende grootte en gewicht, voor optionele gripkrachttraining. Handgrijper past ook op de afgeronde inkeping aan beide zijden van de halterstang, waardoor er gewicht aan wordt toegevoegd voor het trainen van de armspieren tot 60 soorten verschillende krachtcombinaties. De opvallende kleuren van licht tot donker, geven de sterkte en het gewicht aan van licht tot zwaar.

Vaas

Canyon

Vaas De handgemaakte bloemenvaas werd geproduceerd door 400 stuks precisie lasersnijdend plaatmetaal met verschillende diktes, laag voor laag gestapeld en stuk voor stuk gelast, wat een artistiek beeldhouwwerk van bloemenvaas demonstreert, gepresenteerd in een gedetailleerd patroon van de kloof. Lagen van gestapeld metaal tonen de textuur van de canyonsectie, en verhogen ook de scenario's met verschillende omgevingen, waardoor onregelmatig veranderende natuurlijke textuureffecten ontstaan.

Stoel

Stool Glavy Roda

Stoel Kruk Glavy Roda belichaamt de kwaliteiten die inherent zijn aan het gezinshoofd: integriteit, organisatie en zelfdiscipline. Rechte hoeken, cirkels en een rechthoek vormen in combinatie met ornamentele elementen ondersteunen de verbinding van verleden en heden, waardoor de stoel een tijdloos object wordt. De stoel is gemaakt van hout met gebruik van milieuvriendelijke coatings en kan in elke gewenste kleur worden geverfd. Kruk Glavy Roda past natuurlijk in elk interieur van een kantoor, hotel of privƩwoning.

Prijs

Nagrada

Prijs Dit ontwerp is gerealiseerd om bij te dragen aan de normalisering van het leven tijdens zelfisolatie en om een speciale prijs te creƫren voor de winnaars van online toernooien. Het ontwerp van de prijs vertegenwoordigt de transformatie van een pion in een koningin, als een erkenning van de vooruitgang van de speler in het schaken. De prijs bestaat uit twee platte figuren, de koningin en de pion, die in elkaar worden gestoken door smalle sleuven die een enkele beker vormen. Het award-ontwerp is duurzaam dankzij roestvrij staal en is gemakkelijk per post naar de winnaar te transporteren.

Fabriek

Shamim Polymer

Fabriek De fabriek moet drie programma's onderhouden, waaronder de productiefaciliteit en het laboratorium en kantoor. Het ontbreken van gedefinieerde functionele programma's in dit soort projecten is de reden voor hun onaangename ruimtelijke kwaliteit. Dit project probeert dit probleem op te lossen door circulatie-elementen te gebruiken om niet-gerelateerde programma's te verdelen. Het ontwerp van het gebouw draait om twee lege ruimtes. Deze lege ruimtes creƫren de mogelijkheid om functioneel niet-gerelateerde ruimtes te scheiden. Tegelijkertijd fungeert het als een middelste binnenplaats waar elk deel van het gebouw met elkaar is verbonden.