Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koffiekop En Schotel

WithDelight

Koffiekop En Schotel Het serveren van hapklare zoete lekkernijen naast de koffie maakt deel uit van veel verschillende culturen, aangezien het gebruikelijk is om een kopje koffie met Turks fruit te serveren in Turkije, biscotti in Italiƫ, churros in Spanje en dadels in Arabiƫ. Op conventionele schotels glijden deze lekkernijen echter naar de hete koffiekop en blijven ze plakken of worden ze nat van de gemorste koffie. Om dit te voorkomen, heeft deze koffiekop een schotel met speciale sleuven die de koffiesnoepjes op hun plaats houden. Aangezien koffie een van de typische warme dranken is, is het verbeteren van de kwaliteit van de koffiedrinkervaring belangrijk in het dagelijks leven.

Branding En Verpakking

Leman Jewelry

Branding En Verpakking Visuele oplossing voor de nieuwe identiteit van Leman Jewelry was een compleet nieuw systeem om het luxe, voortreffelijke en toch verfijnde en minimale gevoel bloot te leggen. Het nieuwe logo is geĆÆnspireerd op het werkproces van Leman, hun haute couture-ontwerpservice, door alle diamantvormen rond een ster-symbool of fonkelingssymbool te maken, een verfijnd symbool te creĆ«ren en ook het glanzende effect van diamant te weerspiegelen. Vervolgens werden alle onderpandmaterialen geproduceerd met hoogwaardige details om de luxe van alle nieuwe visuele merkelementen te benadrukken en te verrijken.

Tentoonstelling

LuYu

Tentoonstelling Kunst beĆÆnvloedt het leven en het leven brengt diepgaande reflectie en interpretatie van kunst. De afstand tussen kunst en leven kan zijn tijdens het dagelijkse woon-werkverkeer. Als je elke maaltijd zorgvuldig eet, kun je van je leven kunst maken. De creatie van de ontwerper is ook kunst, die met zijn eigen gedachten wordt gemaakt. Technieken zijn hulpmiddelen en uitdrukkingen zijn resultaten. Alleen met gedachten zullen er echt goede werken zijn.

Woongebouw Lobby En Lounge

Light Music

Woongebouw Lobby En Lounge Voor Light Music, een woonlobby en loungeontwerp, wilden Armand Graham en Aaron Yassin uit de in New York City gevestigde A + A Studio de ruimte verbinden met de dynamische wijk Adams Morgan in Washington DC, waar het nachtleven en de muziekscene, van jazz to Go-go naar punkrock en elektronica hebben altijd centraal gestaan. Dit is hun creatieve inspiratie; het resultaat is een unieke ruimte die geavanceerde digitale fabricagemethoden combineert met traditionele ambachtelijke technieken om een meeslepende wereld te creƫren met zijn eigen polsslag en ritme die een eerbetoon is aan de levendige originele muziek van DC.

Tafel

Codependent

Tafel Codependent versmelt psychologie en design, met een specifieke focus op de fysieke manifestatie van een psychologische aandoening, codependency. Deze twee met elkaar verweven tabellen moeten op elkaar vertrouwen om te functioneren. De twee vormen zijn niet in staat om op zichzelf te staan, maar vormen samen Ć©Ć©n functionele vorm. De finaletafel is een krachtig voorbeeld waarvan het geheel groter is dan de som der delen.

Commercieel Interieur

Nest

Commercieel Interieur De vloer wordt gedeeld door twee unieke professionals-advocaten en architecten die vraagt om verschillende hiƫrarchische ordening. De keuze en detaillering van elementen was een poging om de algehele look geaard, aards te houden en de lokale kunst en bouwmaterialen nieuw leven in te blazen. De mix en toepassing van milieuvriendelijke materialen, de grootte van de openingen, alles werd aangestuurd door het lokale klimaat te herinneren om een aangename omgeving te creƫren die de verloren praktijken opnieuw opwekt en samen een duurzame praktijk structureert.