Design tijdschrift
Design tijdschrift
Robotvoertuig

Servvan

Robotvoertuig Het is een project van servicevoertuig voor Resource Based Economy en vormt een netwerk met andere voertuigen. Een enkel systeem maakt communicatie met elkaar mogelijk, wat de efficiƫntie van het passagiersvervoer verhoogt, evenals een toename van de efficiƫntie door de beweging in de wegtrein (vermindering van de FX-factor, de afstand tussen voertuigen). De auto heeft onbemande bediening. Voertuig is symmetrisch: goedkoop te produceren. Het heeft vier zwenkwielen en de mogelijkheid om de beweging om te keren: manoeuvreren met grote afmetingen. Instappen ten opzichte van de communicatie verbetert de communicatie van passagiers.

Voedselvoeder

Food Feeder Plus

Voedselvoeder De Food Feeder Plus helpt niet alleen kinderen om alleen te eten, maar betekent ook meer zelfstandigheid voor de ouders. Baby's kunnen zichzelf vasthouden en erop zuigen en kauwen nadat u voedsel van hun ouders heeft fijngemaakt. De Food Feeder Plus heeft een grotere, flexibele siliconen zak om de groeiende eetlust van baby's te stillen. Het is een essentiƫle voeding die het de kleintjes mogelijk maakt om op een veilige manier te genieten van vers vast voedsel. Het voedsel hoeft niet gepureerd te worden. Plaats het voer eenvoudig in de siliconenzak, sluit de kliksluiting en baby's kunnen zichzelf voeden met vers voedsel.

Kunstmatige Topografie

Artificial Topography

Kunstmatige Topografie Big Furniture Like a Cave Dit is het bekroonde project dat de Grand Prize of Art in Container International Competition heeft gewonnen. Mijn idee is om het volume in een container uit te hollen om een amorfe ruimte als een grot te bouwen. Het is gemaakt van alleen plastic materiaal. Ongeveer 1000 vellen van het zachte plastic materiaal met een dikte van 10 mm werden in contourlijnvorm afgesneden en als een laag gelamineerd. Dit is niet alleen kunst maar ook groot meubilair. Omdat alle porties zo zacht zijn als een bank, en iemand die deze ruimte binnenkomt, kan ontspannen door de plaats te vinden die geschikt is voor de vorm van zijn eigen lichaam.

Binnenruimte

Chua chu kang house

Binnenruimte Het acupunctuurpunt in dit huis was om het omsloten gebied te verbinden tot een geheel nieuw beeld van rust. Door dit te doen, wordt een bepaalde historische en rauwe charme hersteld om de leegte van het huis te beschermen. De nieuwe accommodatie wordt afgesloten met een verrassing van interieur binnen een interieur; droge en natte keuken in een keuken en eetkamer in een keuken. De leefruimte werd ook onderbroken door een indrukwekkende kunstaanval die al snel de elektrische bedrading van de persoonlijke behuizing is geworden. Om de algehele nadruk aan te vullen, zijn plakjes warm licht nodig om over alle gekleurde muren te kleuren.

Kalender

Calendar 2014 ā€œTownā€

Kalender Town is een papieren knutselpakket met onderdelen die vrij kunnen worden geassembleerd tot een kalender. Stel gebouwen in verschillende vormen samen en geniet van het creƫren van uw eigen kleine stad. Kwaliteitsontwerpen hebben de kracht om de ruimte aan te passen en de geest van de gebruikers te transformeren. Ze bieden comfort bij het zien, vasthouden en gebruiken. Ze zijn doordrenkt van lichtheid en een verrassingselement, waardoor de ruimte wordt verrijkt. Onze originele producten zijn ontworpen volgens het concept van Life with Design.

Hedendaagse Qipao

The Remains

Hedendaagse Qipao Inspiratie komt van Chinese relikwieƫn, "Keramiek" is de meest representatieve die het populairst is, ongeacht het koningschap en de mensen. In mijn studie zijn zelfs vandaag de kern Chinese esthetische normen van mode en Feng Shui (interieur- en omgevingsontwerp) ongewijzigd. Ze houden van doorzichtig, gelaagdheid en wensen. Ik zou een Qipao willen ontwerpen om de implicatie en functie van keramiek uit de oude dynastie naar de hedendaagse mode te brengen. En provoceert mensen die hun cultuur en etniciteit vergeten zijn wanneer we in de i-generatie zitten.