Design tijdschrift
Design tijdschrift
Muziekinstrument

DrumString

Muziekinstrument Het combineren van twee instrumenten betekent dat een nieuw geluid geboren wordt, een nieuwe functie in het gebruik van instrumenten, een nieuwe manier om een instrument te bespelen, een nieuw uiterlijk. Ook nootschalen voor drums zijn zoals D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 en de snaarnootschalen zijn ontworpen in het EADGBE-systeem. De DrumString is licht en heeft een riem die over de schouders en de taille wordt vastgemaakt, dus het gebruik en vasthouden van het instrument zal gemakkelijk zijn en het geeft je de mogelijkheid om twee handen te gebruiken.

Fietshelm

Voronoi

Fietshelm De helm is geïnspireerd op de 3D Voronoi-structuur die wijdverspreid is in de natuur. Met een combinatie van parametrische techniek en bionica heeft de fietshelm een verbeterend extern mechanisch systeem. Het verschilt van de traditionele vlokbeschermingsstructuur door het onverkorte bionische mechanische 3D-systeem. Wanneer deze wordt geraakt door een externe kracht, vertoont deze structuur een betere stabiliteit. Met de balans tussen lichtheid en veiligheid wil de helm mensen een comfortabelere, modieuzere en veiligere fietshelm voor persoonlijke bescherming bieden.

Salontafel

Planck

Salontafel De tafel is gemaakt van verschillende stukken multiplex die onder druk aan elkaar zijn gelijmd. De oppervlakken zijn geschuurd en voorzien van een matte en zeer sterke lak. Er zijn 2 niveaus - aangezien de binnenkant van de tafel hol is - wat erg praktisch is voor het plaatsen van tijdschriften of plaids. Onder de tafel zijn kogelwielen ingebouwd. De opening tussen vloer en tafel is dus erg klein, maar tegelijkertijd gemakkelijk te verplaatsen. De manier waarop het triplex wordt gebruikt (verticaal) maakt het erg sterk.

Chaise Lounge Concept

Dhyan

Chaise Lounge Concept Het Dyhan lounge concept combineert modern design met traditionele oosterse ideeën en principes van innerlijke rust door verbinding te maken met de natuur. Door gebruik te maken van de Lingam als vorminspiratie en de Bodhiboom en Japanse tuinen als basis voor de modules van het concept, transformeert Dhyan (Sanskriet: mediteren) de oosterse filosofieën in verschillende configuraties, waardoor de gebruiker zijn / haar pad naar zen / ontspanning kan kiezen. De water-vijver-modus omringt de gebruiker met een waterval en vijver, terwijl de tuin-modus de gebruiker omringt met groen. De standaardmodus bevat opslagruimtes onder een platform dat als plank fungeert.

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning

Ezalor

Toegangscontrole Voor 3D-Gezichtsherkenning Maak kennis met het meervoudige sensor- en cameratoegangscontrolesysteem, Ezalor. Algoritmen en lokaal computergebruik zijn ontworpen met het oog op privacy. De anti-spoofing-technologie op financieel niveau voorkomt de nepmaskers. Zachte reflecterende verlichting zorgt voor comfort. Gebruikers hebben in een oogwenk gemakkelijk toegang tot de plek waar ze van houden. De authenticatie zonder aanraking zorgt voor hygiëne.

Meubelcollectie

Phan

Meubelcollectie Phan Collection is geïnspireerd op de Phan-container, een Thaise containercultuur. De ontwerper gebruikt de structuur van Phan-containers om de structuur van meubels te maken die het sterk maakt. Ontwerp de vorm en details die het modern en eenvoudig maken. De ontwerper gebruikte lasergesneden technologie en een vouwmachine in combinatie met CNC-hout om een complex en uniek detail te maken dat anders is dan andere. Het oppervlak is afgewerkt met een poedercoating systeem waardoor de structuur lang, sterk maar licht blijft.