Design tijdschrift
Design tijdschrift
Espressomachine

Lavazza Tiny

Espressomachine Een kleine, vriendelijke espressomachine die authentieke Italiaanse koffie-ervaring bij u thuis brengt. Het ontwerp is vrolijk mediterraan - samengesteld uit formele basisbouwstenen - viert kleuren en past de ontwerptaal van Lavazza toe op het oppervlak en de detaillering. De hoofdschaal is gemaakt uit één stuk en heeft zachte maar nauwkeurig gecontroleerde oppervlakken. De centrale top voegt visuele structuur toe en het frontale patroon herhaalt het horizontale thema dat vaak aanwezig is op Lavazza-producten.

Bank

Gloria

Bank Design is niet alleen een uiterlijke vorm, maar het is ook een onderzoek naar de interne structuur, ergonomie en essentie van een object. In dit geval is de vorm een zeer sterke component, en het is de snit die aan het product is gegeven dat het zijn bijzonderheid geeft. Het voordeel van Gloria heeft de kracht om 100% op maat te zijn, door verschillende elementen, materialen en afwerkingen toe te voegen. De grote bijzonderheid zijn alle extra elementen die kunnen worden toegevoegd met de magneten op de structuur, waardoor het product honderden verschillende vormen krijgt.

Glazen Vaas

Jungle

Glazen Vaas Geïnspireerd door de natuur, is het uitgangspunt van de Jungle-glascollectie om objecten te creëren die hun waarde halen uit de kwaliteit, het ontwerp en het materiaal. Simpele vormen weerspiegelen de sereniteit van het medium, terwijl ze tegelijkertijd gewichtloos en sterk zijn. Vazen zijn mondgeblazen en met de hand gevormd, gesigneerd en genummerd. Het ritme van het glasproductieproces zorgt ervoor dat elk object in de Jungle Collectie een uniek kleurenspel heeft dat de beweging van golven nabootst.

Vaas

Rainforest

Vaas De Rainforest-vazen zijn een mix van 3D-ontworpen vormen en traditionele Scandinavische steamstick-techniek. De handgevormde stukken hebben extreem dik glas met gewichtloos zwevende kleurspatten. De studiomade-collectie is geïnspireerd door de contrasten van de natuur en hoe deze harmonie creëert.

Verlichting

Thorn

Verlichting In de overtuiging dat het mogelijk is om organische vormen in de natuur te laten groeien en te differentiëren zonder hun structuur en expressie door toevalligheden te verstoren, en dat mensen een instinctieve affiniteit hebben met natuurlijke vormen, zei Yılmaz Dogan dat hij bij het ontwerpen van Thorn groei wilde weerspiegelen met vormen die bootst de natuur na zonder enige beperking van de afmetingen bij verlichting. Thorn, die een inspiratiebron is voor een natuurlijke tak van Thorn; groeit in een willekeurige structuur en vormt natuurlijk, voldoet aan verschillende behoeften en kent geen limiet qua afmetingen als goed lichtontwerp.

Tafel

Patchwork

Tafel Yılmaz Dogan, die begon met het idee dat verschillende industriële materialen samen op een tafelblad konden worden gebruikt, zei dat hij een flexibiliteit in uw bureau ontwierp die u op elk moment kunt aanpassen om u aan te passen aan verschillende trends. Met zijn volledig breekbare ontwerp is Patchwork een dynamisch ontwerp dat zich gemakkelijk kan aanpassen aan verschillende ruimtes zoals eet- en vergadertafels.