Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koffieverpakking

The Mood

Koffieverpakking Het ontwerp toont vijf verschillende handgetekende, vintage geĆÆnspireerde en enigszins realistische apengezichten, elk met een andere koffie uit een andere regio. Op hun hoofd een stijlvolle, klassieke hoed. Hun milde uitdrukking roept nieuwsgierigheid op. Deze keurige apen impliceren kwaliteit, hun ironische verfijning spreekt koffiedrinkers aan die geĆÆnteresseerd zijn in complexe smaakkenmerken. Hun uitdrukkingen vertegenwoordigen op speelse wijze een stemming, maar verwijzen ook naar het smaakprofiel van de koffie, mild, sterk, zuur of zacht. Het ontwerp is eenvoudig, maar toch subtiel slim, een koffie voor elke stemming.

Cognacglas

30s

Cognacglas Het werk was bedoeld om cognac te drinken. Het wordt uit de vrije hand geblazen in een glazen studio. Dit maakt elk glasstuk individueel. Glas is gemakkelijk vast te pakken en ziet er vanuit alle hoeken interessant uit. De vorm van het glas reflecteert licht vanuit verschillende hoeken, wat zorgt voor extra genot bij het drinken. Door de afgeplatte vorm van de beker kunt u het glas op een van de zijkanten laten rusten zoals u wilt. De naam en het idee van het werk vieren de veroudering van de kunstenaar. Het ontwerp weerspiegelt de nuances van veroudering en roept de traditie op van verouderende cognac die in kwaliteit verbetert.

Huidverzorgingspakket

Bionyalux

Huidverzorgingspakket Het concept van het herstellen van de huid in nieuwe huidverzorgingsproducten valt samen met de nullast van bagasse-recycling, milieubescherming en ecologisch concept. Uit de productkenmerken van de 60-dagen food-grade beperkte houdbaarheid van het 30-dagen huidverbeteringsproces, worden 30 en 60 geselecteerd als het visuele herkenningssymbool van het product, en de drie gebruiksfasen, 1,2, 3 zijn geĆÆntegreerd in de visie.

Rijstpakket

Songhua River

Rijstpakket Songhua River Rice, is een high-end rijstproduct onder SOURCEAGE Food Group. Terwijl het traditionele Chinese festival - het Lentefestival nadert, ontwerpen ze door middel van een prachtig verpakt rijstproduct als cadeau aan klanten van de Lentefestivalgeschenken, dus het algehele ontwerp moet de feestelijke sfeer van het Lentefestival weerspiegelen, waarbij de traditionele Chinese culturele elementen worden benadrukt. en veelbelovende goede betekenis.

Sculptuurinstallatie

Superegg

Sculptuurinstallatie Superegg staat voor de snelle vermenigvuldiging van koffiecapsules voor eenmalig gebruik, wat symbool staat voor menselijk gemak en de impact ervan op het milieu. De gestructureerde geometrische superegg-vorm die boven de grond lijkt te zweven, zoals gedocumenteerd door wiskundige Gabriel Lame, is bezaaid met willekeurig weggegooide koffiecapsules die in perfecte lijnen zijn gerangschikt. De viscerale ervaring betrekt de kijker vanuit alle hoeken en afstanden. Via een oproep tot actie op sociale media en de lokale gemeenschap werden meer dan 3000 capsules ingezameld. Met Superegg kan de kijker afval bekijken en nieuwe recyclinggewoonten aanmoedigen.

Gourmet Food Gift Set

Saintly Flavours

Gourmet Food Gift Set Saintly Flavours is een geschenkpakket voor fijnproevers dat zich richt op de consumenten van luxe winkels. In navolging van de trend waarin eten en dineren modieus is geworden, komt de inspiratie voor het project uit het Met Gala-modethema van 2018 van het katholicisme. Jeremy Bonggu Kang probeerde een look te creƫren die de aandacht trekt van de high-end winkelconsumenten, door de sierlijke en traditionele etsstijl van illustraties te gebruiken om de rijke traditie van kunst en het maken van voedsel van hoge kwaliteit in katholieke kloosters te vertegenwoordigen.