Design tijdschrift
Design tijdschrift
Luxe Schoenen

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luxe Schoenen Gianluca Tamburini's lijn van "sandaal / vormige juwelen", genaamd Conspiracy, werd opgericht in 2010. Conspiracy schoenen combineren moeiteloos technologie en esthetiek. Hakken en zolen zijn gemaakt van materialen zoals lichtgewicht alluminium en titanium, die in sculpturale vormen zijn gegoten. Het silhouet van de schoenen wordt vervolgens benadrukt door halfedelstenen en andere weelderige versieringen. Hoogwaardige technologie en geavanceerde materialen vormen een moderne sculptuur in de vorm van een sandaal, maar waar de aanraking en ervaring van bekwame Italiaanse ambachtslieden nog steeds zichtbaar zijn.

Broche

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Broche Karakter en externe vorm van een onderwerp maken het mogelijk om een nieuw ontwerp van een ornament te veranderen. In de levendige natuur verandert de ene periode in de andere. De lente volgt op de winter en de ochtend komt na de avond. Ook de kleuren veranderen evenals de sfeer. Dit principe van vervanging, afwisseling van de beelden komt naar voren in de versieringen van de «Asia Metamorphosis», de collectie waarin twee verschillende toestanden, twee ongedwongen beelden weerspiegeld worden in één object. Beweegbare elementen van de constructie maken het mogelijk om het karakter en het uiterlijk van het ornament te veranderen.

Analoog Horloge

Kaari

Analoog Horloge Dit ontwerp is gebaseerd op een standaard 24-uurs analoog mechanisme (uurwijzer op halve snelheid). Dit ontwerp is voorzien van twee boogvormige stansvormen. Via hen zijn de draaiende uur- en minutenwijzers te zien. De uurwijzer (schijf) is verdeeld in twee segmenten van verschillende kleuren die, draaiend, de AM- of PM-tijd aangeven, afhankelijk van de kleur die zichtbaar wordt. De minutenwijzer is zichtbaar door de grotere straal van de straal en bepaalt welk minutenvak overeenkomt met de 0-30 minuten-wijzerplaten (gelegen aan de binnenradius van de boog) en het 30-60 minuten-slot (gelegen aan de buitenradius).

Moderne Jurk Loafer

Le Maestro

Moderne Jurk Loafer Le Maestro brengt een revolutie teweeg in de nette schoen door een Direct Metal Laser Sintered (DMLS) titanium 'matrixhak' te integreren. De 'matrix hiel' vermindert de visuele massa van het hielgedeelte en toont de structurele integriteit van de nette schoen. Als aanvulling op de elegante vamp wordt hoognerfleer gebruikt voor het opvallende asymmetrische ontwerp van het bovenwerk. De integratie van het hielgedeelte met het bovenwerk is nu samengesteld tot een slank en verfijnd silhouet.

Hedendaagse Qipao

The Remains

Hedendaagse Qipao Inspiratie komt van Chinese relikwieën, "Keramiek" is de meest representatieve die het populairst is, ongeacht het koningschap en de mensen. In mijn studie zijn zelfs vandaag de kern Chinese esthetische normen van mode en Feng Shui (interieur- en omgevingsontwerp) ongewijzigd. Ze houden van doorzichtig, gelaagdheid en wensen. Ik zou een Qipao willen ontwerpen om de implicatie en functie van keramiek uit de oude dynastie naar de hedendaagse mode te brengen. En provoceert mensen die hun cultuur en etniciteit vergeten zijn wanneer we in de i-generatie zitten.

Broche

Chiromancy

Broche Elke persoon is uniek en origineel. Dit is zelfs duidelijk in de patronen op onze vingers. Getekende lijnen en de tekens van onze handen zijn ook vrij origineel. Bovendien heeft elke persoon een reeks stenen, die dicht bij hen staan in kwaliteit of verbonden zijn met persoonlijke evenementen. Al deze kenmerken geven een denkende waarnemer zoveel leerzaam en aantrekkelijk, dat het mogelijk is om gepersonaliseerde sieraden te maken op basis van deze lijnen en tekens van individuele dingen. Dit soort versieringen en sieraden - vormt uw persoonlijke kunstcode