Design tijdschrift
Design tijdschrift
Ring

Doppio

Ring Dit is een opwindend juweel van mystieke aard. "Doppio", in zijn spiraalvorm, reist in twee richtingen en symboliseert de tijd van de mannen: hun verleden en hun toekomst. Het draagt het zilver en het goud die de ontwikkeling van de deugden van de menselijke geest gedurende zijn hele geschiedenis op aarde vertegenwoordigen.

Ring En Hanger

Natural Beauty

Ring En Hanger De collectie Natural Beauty is gemaakt als eerbetoon aan het Amazonewoud, erfgoed niet alleen voor Brazilië, maar voor de hele wereld. Deze collectie brengt de schoonheid van de natuur samen met de sensualiteit van vrouwelijke rondingen waarbij de sieraden het lichaam van de vrouw vormen en strelen.

Ketting

Sakura

Ketting De ketting is zeer flexibel en gemaakt van verschillende stukken die naadloos aan elkaar zijn gesoldeerd om prachtig over het nekgebied van de vrouw te vallen. De middelste bloemen aan de rechterkant roteren en er is een mogelijkheid om het linker kortere stuk van de ketting afzonderlijk als broche te gebruiken. De ketting is erg licht gezien de 3D-vorm en complexiteit van het stuk. Het brutogewicht ervoor is 362,50 gram gemaakt is 18 karaat, met 518,75 karaat steen en diamanten

Zijden Foulard

Passion

Zijden Foulard "Passie" is een van de "Groeten" -objecten. Vouw de zijden sjaal mooi om tot een pochet of kader hem in als kunstwerk en laat hem een leven lang meegaan. Het is als een spel: elk object heeft meer dan één functie. "Groeten" belichamen een zachte correlatie tussen oude ambachten en moderne designobjecten. Elk ontwerp is uniek kunstwerk en vertelt een ander verhaal. Stel je een plek voor waar elk klein detail een verhaal vertelt, waar kwaliteit een waarde is van het leven en waar de grootste luxe is om jezelf te zijn. Dit is waar "Groeten" u ontmoeten. Laat de kunst je ontmoeten en word samen met jou oud!

Sieradencollectie

Future 02

Sieradencollectie Project Future 02 is een sieradencollectie met een leuke en levendige twist, geïnspireerd door cirkeltheoremen. Elk stuk is gemaakt met Computer Aided Design-software, geheel of gedeeltelijk gebouwd met Selective Laser Sintering of Steel 3D-printtechnologie en met de hand afgewerkt met traditionele zilversmeedtechnieken. De collectie haalt inspiratie uit de vorm van een cirkel en is zorgvuldig ontworpen om Euclidische stellingen te visualiseren in patronen en vormen van draagbare kunst, die op deze manier een nieuw begin symboliseren; een startpunt voor een spannende toekomst.

Trenchcoat

Renaissance

Trenchcoat Liefde en veelzijdigheid. Een prachtig verhaal geprint in de stof, het maatwerk en het concept van deze trenchcoat, naast alle andere kledingstukken van de collectie. Het unieke van dit stuk is zeker het stedenbouwkundig ontwerp, de minimalistische touch, maar wat hier echt verrassend is, is misschien eerder de veelzijdigheid. Sluit alsjeblieft je ogen. Ten eerste zou je een serieuze persoon moeten zien die bezig is met haar serieuze ... blauwe baan. Schud nu je hoofd, en vlak voor je zie je een geschreven blauwe trenchcoat met enkele 'magnetische gedachten erop'. Geschreven door een hand. Met liefde, verwerpelijk!