Design tijdschrift
Design tijdschrift
Klimtoren

Wisdom Path

Klimtoren De niet-functionerende watertoren is door het management van de werkplaats besloten om te reconstrueren tot een klimmuur. Het hoogste punt eromheen is goed zichtbaar buiten de werkplaats. Het heeft een schilderachtig uitzicht op het Senezh-meer, het werkplaatsgebied en het dennenbos rondom. Na afronding van hun studie nemen de studenten deel aan een ceremoniële klim naar de top van de toren als observatiepunt. Spiraalbeweging rond de toren is een symbool van het proces van het opdoen van ervaringen. En het hoogste punt is een symbool van levenservaring dat uiteindelijk verandert in de steen van wijsheid.

Naam van het project : Wisdom Path, Naam van de ontwerper : Dmitry Kudinov, Naam van de cliënt : Senezh Management Workshop.

Wisdom Path Klimtoren

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.