Design tijdschrift
Design tijdschrift
Voedselpakket

Kuniichi

Voedselpakket Het traditionele Japanse geconserveerde voedsel Tsukudani is niet zo bekend in de wereld. Een gestoofd gerecht op basis van sojasaus dat verschillende zeevruchten en landingrediƫnten combineert. Het nieuwe pakket bevat negen labels die zijn ontworpen om traditionele Japanse patronen te moderniseren en de kenmerken van ingrediƫnten tot uitdrukking te brengen. Het nieuwe merklogo is ontworpen met de verwachting om die traditie de komende 100 jaar voort te zetten.

Naam van het project : Kuniichi, Naam van de ontwerper : Katsunari Shishido, Naam van de cliƫnt : COCODORU.

Kuniichi Voedselpakket

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.