Design tijdschrift
Design tijdschrift
Verpakte Cocktails

Boho Ras

Verpakte Cocktails Boho Ras verkoopt verpakte cocktails gemaakt met de beste lokale Indiase sterke drank. Het product heeft een Boheemse sfeer, die de onconventionele artistieke levensstijl weergeeft en de visuals van het product zijn de abstracte weergave van de buzz die de consument krijgt na het drinken van de cocktail. Het is er perfect in geslaagd om het middelpunt te bereiken waar Global en Local samenkomen, waar ze samensmelten om een Glocal-sfeer voor het product te vormen. Boho Ras verkoopt pure sterke drank in flessen van 200 ml en verpakte cocktails in flessen van 200 ml en 750 ml.

Naam van het project : Boho Ras, Naam van de ontwerper : Abhijeet Thakur, Naam van de cliƫnt : Abhijeet Thakur.

Boho Ras Verpakte Cocktails

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.