Design tijdschrift
Design tijdschrift
Snacks

Have Fun Duck Gift Box

Snacks De "Have Fun Duck" geschenkdoos is een bijzondere geschenkdoos voor jongeren. Geïnspireerd door speelgoed, games en films in pixelstijl, toont het ontwerp een ‘voedselstad’ voor jongeren met interessante en gedetailleerde illustraties. Het IP-imago wordt geïntegreerd in de straten van de stad en jongeren houden van sport, muziek, hiphop en andere entertainmentactiviteiten. Beleef leuke sportgames terwijl je geniet van eten, geef uitdrukking aan een jonge, leuke en gelukkige levensstijl.

Naam van het project : Have Fun Duck Gift Box, Naam van de ontwerper : Pufine Creative, Naam van de cliënt : Zhou Hei Ya International Holdings Company Limited.

Have Fun Duck Gift Box Snacks

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.