Design tijdschrift
Design tijdschrift
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Het Zwitserse architectenbureau Evolution Design heeft in samenwerking met de Russische architectuurstudio T + T architects een ruim multifunctioneel atrium ontworpen op het nieuwe hoofdkantoor van Sberbank in Moskou. Het met daglicht overstroomde atrium herbergt diverse coworking-ruimtes en een koffiebar, waarbij de hangende diamantvormige vergaderruimte het middelpunt van de atrium is. De spiegelreflecties, de glazen binnengevel en het gebruik van planten zorgen voor een gevoel van ruimtelijkheid en continuïteit.

Naam van het project : Sberbank Headquarters, Naam van de ontwerper : Evolution Design, Naam van de cli├źnt : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.