Design tijdschrift
Design tijdschrift
Woonhuis

Casa Lupita

Woonhuis Casa Lupita is een eerbetoon aan de klassieke koloniale architectuur van Merida, Mexico en zijn historische wijken. Dit project omvatte de restauratie van de casona, die wordt beschouwd als een erfgoedsite, evenals architectuur, interieur, meubels en landschapsontwerp. Het conceptuele uitgangspunt van het project is het naast elkaar plaatsen van koloniale en hedendaagse architectuur.

Naam van het project : Casa Lupita, Naam van de ontwerper : Binomio Taller, Naam van de cliënt : Binomio Taller.

Casa Lupita Woonhuis

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.