Design tijdschrift
Design tijdschrift
Openbare Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Openbare Kunst Vaak worden gemeenschapsmilieus vervuild door de inter- en intra-persoonlijke dissonanten van hun bewoners, wat resulteert in zichtbare en onzichtbare chaos in de omgeving. Het onbewuste effect van deze aandoening is dat bewoners in onrust vervallen. Deze gebruikelijke en cyclische agitatie heeft invloed op lichaam, geest en ziel. De sculpturen begeleiden, verzorgen, zuiveren en versterken de positieve "chi" van een ruimte, met de nadruk op aangename en vredige resultaten. Met een subtiele verschuiving in hun omgeving wordt het publiek geleid naar een balans tussen hun innerlijke en uiterlijke realiteit.

Naam van het project : Flow With The Sprit Of Water, Naam van de ontwerper : Iutian Tsai, Naam van de cliënt : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Openbare Kunst

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.