Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koffiemachine

Lavazza Desea

Koffiemachine Een vriendelijke machine ontworpen om het complete pakket Italiaanse koffiecultuur te bieden: van espresso tot authentieke cappuccino of latte. De aanraakinterface verdeelt de selecties in twee afzonderlijke groepen: een voor koffie en een voor melk. De dranken kunnen gepersonaliseerd worden met boostfuncties voor temperatuur en melkschuim. Noodzakelijke service wordt in het midden aangegeven met verlichte pictogrammen. De machine wordt geleverd met een speciale glazen mok en past de vormtaal van Lavazza toe met gecontroleerde oppervlaktestructuur, verfijnde details en speciale aandacht voor kleuren, materialen en amp; af hebben.

Naam van het project : Lavazza Desea, Naam van de ontwerper : Florian Seidl, Naam van de cliƫnt : Lavazza.

Lavazza Desea Koffiemachine

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.