Design tijdschrift
Design tijdschrift
Koffiemachine

Lavazza Idola

Koffiemachine Een perfecte oplossing voor koffieliefhebbers die thuis op zoek zijn naar een echte Italiaanse espresso-ervaring. De aanraakgevoelige gebruikersinterface met akoestische feedback heeft vier selecties en een temperatuurverhogingsfunctie die voor elke smaak of gelegenheid een op maat gemaakte ervaring biedt. De machine geeft aan dat er water ontbreekt, een container met volle doppen of de noodzaak van ontkalken door middel van extra verlichte pictogrammen en het lekbakje kan eenvoudig worden aangepast. Het ontwerp met zijn open geest, hoogwaardige oppervlaktestructuur en verfijnde details is een evolutie van de gevestigde vormtaal van Lavazza.

Naam van het project : Lavazza Idola, Naam van de ontwerper : Florian Seidl, Naam van de cliënt : Lavazza.

Lavazza Idola Koffiemachine

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpteam van de dag

De beste ontwerpteams ter wereld.

Soms heb je een heel groot team van getalenteerde ontwerpers nodig om echt geweldige ontwerpen te bedenken. Elke dag beschikken we over een onderscheidend bekroond innovatief en creatief ontwerpteam. Verken en ontdek originele en creatieve architectuur, goed ontwerp, mode, grafisch ontwerp en ontwerpstrategieprojecten van ontwerpteams wereldwijd. Laat u inspireren door de originele werken van grootmeesterontwerpers.