Design tijdschrift
Design tijdschrift
Espressomachine

Lavazza Tiny

Espressomachine Een kleine, vriendelijke espressomachine die authentieke Italiaanse koffie-ervaring bij u thuis brengt. Het ontwerp is vrolijk mediterraan - samengesteld uit formele basisbouwstenen - viert kleuren en past de ontwerptaal van Lavazza toe op het oppervlak en de detaillering. De hoofdschaal is gemaakt uit één stuk en heeft zachte maar nauwkeurig gecontroleerde oppervlakken. De centrale top voegt visuele structuur toe en het frontale patroon herhaalt het horizontale thema dat vaak aanwezig is op Lavazza-producten.

Naam van het project : Lavazza Tiny, Naam van de ontwerper : Florian Seidl, Naam van de cliënt : Lavazza.

Lavazza Tiny Espressomachine

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.