Design tijdschrift
Design tijdschrift
Residentieel Prototype

No Footprint House

Residentieel Prototype De NFH is ontwikkeld voor serieproductie, gebaseerd op een grotere toolbox van geprefabriceerde woontypologieën. Een eerste prototype is gebouwd voor een Nederlands gezin in het zuidwesten van Costa Rica. Ze kozen voor een configuratie met twee slaapkamers met een stalen structuur en grenenhouten afwerkingen, die op één enkele vrachtwagen naar de beoogde locatie werd verscheept. Het gebouw is ontworpen rond een centrale servicekern om de logistieke efficiëntie op het gebied van montage, onderhoud en gebruik te optimaliseren. Het project streeft naar integrale duurzaamheid in termen van economische, ecologische, sociale en ruimtelijke prestaties.

Naam van het project : No Footprint House, Naam van de ontwerper : Oliver Schütte, Naam van de cliënt : A-01 (A Company / A Foundation).

No Footprint House Residentieel Prototype

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.