Design tijdschrift
Design tijdschrift
Presales Office

Ice Cave

Presales Office Ice Cave is een showroom voor een klant die behoefte had aan een ruimte met unieke kwaliteit. Ondertussen in staat om verschillende eigenschappen van het Teheran Eye Project te presenteren. Afhankelijk van de functie van het project, een aantrekkelijke maar neutrale sfeer om de objecten en gebeurtenissen naar behoefte te tonen. Het gebruik van minimale oppervlaktelogica was het ontwerpidee. Een geïntegreerd mesh-oppervlak is verspreid over de hele ruimte. De benodigde ruimte voor verschillende toepassingen wordt gevormd op basis van vreemde krachten in op- en neerwaartse richting die op het oppervlak worden uitgeoefend. Voor de fabricage is dit oppervlak opgedeeld in 329 panelen.

Naam van het project : Ice Cave, Naam van de ontwerper : Fatemeh Salehi Amiri, Naam van de cli├źnt : Sizan.

Ice Cave Presales Office

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.