Design tijdschrift
Design tijdschrift
Sneakers Box

BSTN Raffle

Sneakers Box De taak was om een actiefiguur voor een Nike-schoen te ontwerpen en te produceren. Omdat deze schoen een wit slangenleerontwerp combineert met felgroene elementen, was het duidelijk dat de actiefiguur een slangenmens zou zijn. Ontwerpers hebben de figuur in zeer korte tijd geschetst en geoptimaliseerd als actiefiguur in de stijl van de bekende actiehelden. Vervolgens ontwierpen ze een kleine strip met een verhaal en produceerden dit figuurtje in 3D-printing met hoogwaardige verpakkingen.

Naam van het project : BSTN Raffle, Naam van de ontwerper : Ralf Kauffmann, Naam van de cliƫnt : Brainartist GmbH.

BSTN Raffle Sneakers Box

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.