Design tijdschrift
Design tijdschrift
Campagne- En Verkoopondersteuning

Target

Campagne- En Verkoopondersteuning Brainartist lanceert in 2020 een crossmediale campagne voor opdrachtgever Steitz Secura om nieuwe klanten te werven: met een sterk geïndividualiseerde boodschap als gerichte postercampagne zo dicht mogelijk bij de poorten van potentiële klanten en een geïndividualiseerde mailing met de bijpassende schoen uit de huidige collectie. De ontvanger ontvangt de bijpassende tegenhanger wanneer hij of zij een afspraak maakt met het verkoopteam. Het doel van de campagne was om Steitz Secura en het "matching" bedrijf als een perfect paar op te voeren. Brainartist ontwikkelde de complete zeer succesvolle campagne.

Naam van het project : Target, Naam van de ontwerper : Ralf Kauffmann, Naam van de cliënt : Brainartist GmbH.

Target Campagne- En Verkoopondersteuning

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.