Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

good morning original calendar 2012 “Farm”

Kalender Farm is een kit-set papieren dierenkalender. Volledig gemonteerd maakt het een prachtige miniatuurboerderij compleet met zes verschillende dieren.

Naam van het project : good morning original calendar 2012 “Farm”, Naam van de ontwerper : Katsumi Tamura, Naam van de cliënt : good morning inc..

good morning original calendar 2012 “Farm” Kalender

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.