Design tijdschrift
Design tijdschrift
Draagbare Luidspreker

Ballo

Draagbare Luidspreker De Zwitserse ontwerpstudio BERNHARD | BURKARD ontwierp een unieke speaker voor OYO. De vorm van de luidspreker is een perfecte bol zonder echte standaard. De BALLO speaker legt, rolt of hangt voor een 360 graden muziekervaring. Het ontwerp volgt principes van minimalistisch ontwerp. Een kleurrijke riem versmelt twee hersenhelften. Het beschermt de luidspreker en verhoogt de bastonen wanneer hij op een oppervlak ligt. De speaker wordt geleverd met een ingebouwde oplaadbare lithiumbatterij en is compatibel met de meeste audioapparaten. De 3,5 mm-aansluiting is een gewone stekker voor een koptelefoon. De BALLO speaker is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren.

Naam van het project : Ballo, Naam van de ontwerper : Bernhard Burkard, Naam van de cliënt : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Draagbare Luidspreker

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.