Design tijdschrift
Design tijdschrift
Badkamercollectie

CATINO

Badkamercollectie CATINO is geboren uit de wens om een gedachte vorm te geven. Deze collectie roept de poƫzie van het dagelijks leven op door middel van eenvoudige elementen, die bestaande archetypen van onze verbeelding op een eigentijdse manier herinterpreteren. Het suggereert een terugkeer naar een omgeving van warmte en stevigheid, door het gebruik van natuurlijk hout, gefreesd uit massief en geassembleerd om eeuwig te blijven.

Naam van het project : CATINO, Naam van de ontwerper : Emanuele Pangrazi, Naam van de cliƫnt : Disegno Ceramica.

CATINO Badkamercollectie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.