Design tijdschrift
Design tijdschrift
Roman

180º North East

Roman "180 ° Noordoost" is een verhaal van 90.000 woorden. Het vertelt het waargebeurde verhaal van de reis die Daniel Kutcher maakte door Australië, Azië, Canada en Scandinavië in de herfst van 2009 toen hij 24 was. Geïntegreerd in de hoofdtekst die het verhaal vertelt van wat hij tijdens de reis heeft meegemaakt en geleerd. , foto's, kaarten, expressieve tekst en video helpen de lezer onder te dompelen in het avontuur en geven een beter beeld van de persoonlijke ervaring van de auteur.

Naam van het project : 180º North East, Naam van de ontwerper : Daniel Kutcher, Naam van de cliënt : Daniel Kutcher.

180º North East Roman

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.