Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Elk jaar produceert Nissan een kalender met als thema de slogan 'Excitement als geen ander'. De versie van 2013 is gevuld met eye-opening en unieke ideeën en afbeeldingen als resultaat van samenwerking met een dansschilderkunstenaar "SAORI KANDA". Alle afbeeldingen in de kalender zijn het werk van SAORI KANDA, de dansschilderkunstenaar. Haar inspiratie van Nissan-voertuigen belichaamde ze in haar schilderijen die rechtstreeks waren getekend op een horizontaal gordijn dat in de studio was geplaatst.

Naam van het project : NISSAN Calendar 2013, Naam van de ontwerper : E-graphics communications, Naam van de cliënt : NISSAN MOTOR CO.,LTD.

NISSAN Calendar 2013 Kalender

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.