Design tijdschrift
Design tijdschrift
Open Serviesgoed

Osoro

Open Serviesgoed Het innovatieve karakter van OSORO is het combineren van de kwaliteit van hoogwaardig verglaasd porselein en de typische ivoorkleurige glanzende schil met de functie die geschikt is voor het bewaren van voedsel in de koelkast of vriezer en voor koken met stoomoven of magnetron. De eenvoudige, modulaire vorm met zijn verschillende elementen is plaatsbesparend stapelbaar, flexibel te combineren en af te sluiten met een meerkleurige siliconen O-Sealer of O-Connector zodat etenswaren erin goed gesloten blijven. OSORO kan universeel worden gebruikt, waardoor de behoefte aan ons dagelijks leven overbodig wordt.

Naam van het project : Osoro, Naam van de ontwerper : Narumi Corporation, Naam van de cli├źnt : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Open Serviesgoed

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen cre├źren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.