Design tijdschrift
Design tijdschrift
Evoluerende Meubels

dotdotdot.frame

Evoluerende Meubels Huizen worden kleiner, dus ze hebben lichtgewicht meubilair nodig dat veelzijdig is. Het Dotdotdot.Frame is het eerste mobiele, aanpasbare meubelsysteem op de markt. Effectief en compact, het frame kan aan de muur worden bevestigd of ertegen worden geleund voor eenvoudige plaatsing in huis. En de aanpasbaarheid komt van de 96 gaten en een groeiend assortiment accessoires om erin te bevestigen. Gebruik een of voeg indien nodig meerdere systemen samen - er is een oneindige combinatie beschikbaar.

Naam van het project : dotdotdot.frame, Naam van de ontwerper : Leonid Davydov, Naam van de cliƫnt : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Evoluerende Meubels

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.