Design tijdschrift
Design tijdschrift
Pensioninterieurontwerp

Barn by a River

Pensioninterieurontwerp Het project “Barn by a river” gaat de uitdaging aan om de bewoonde ruimte te creëren, uitgaande van de ecologische betrokkenheid, en stelt een specifieke lokale oplossing voor van het interpenetratieprobleem van architectuur en landschap. Het traditionele archetype van het huis wordt naar de ascese van zijn vormen gebracht. Cederhouten dakspanen en groene leistenen muren verbergen het gebouw in het gras en de struiken van het door de mens gemaakte landschap. Achter de glazen wand komt de rotsachtige rivieroever in zicht.

Naam van het project : Barn by a River, Naam van de ontwerper : Dmitry Pozarenko, Naam van de cliënt : Dmitry Pozarenko.

Barn by a River Pensioninterieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.