Design tijdschrift
Design tijdschrift
Gebedsruimte

Water Mosque

Gebedsruimte Met een gevoelige implementatie op de site, wordt het gebouw een voortzetting van de zee door een verhoogd platform dat dienst doet als een gebedsruimte die zich oneindig uitbreidt. Vloeiende formaties verwijzen naar de beweging van de zee in een poging om de moskee met de omgeving te verbinden. Het gebouw valt op door de aard van zijn functie te weerspiegelen en manifesteert fysiek de filosofie van de architectuur uit het Midden-Oosten op een eigentijdse manier. Het resulterende exterieur creëert zowel een iconische toevoeging aan de skyline als een heruitvinding van typologie gerealiseerd in een moderne ontwerptaal.

Naam van het project : Water Mosque, Naam van de ontwerper : Nikolaos Karintzaidis, Naam van de cliënt : Abu Dhabi Saadiyat Island.

Water Mosque Gebedsruimte

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerpinterview van de dag

Interviews met wereldberoemde ontwerpers.

Lees de laatste interviews en gesprekken over design, creativiteit en innovatie tussen designjournalist en wereldberoemde ontwerpers, kunstenaars en architecten. Bekijk de nieuwste ontwerpprojecten en bekroonde ontwerpen van beroemde ontwerpers, kunstenaars, architecten en innovators. Ontdek nieuwe inzichten over creativiteit, innovatie, kunst, design en architectuur. Lees meer over ontwerpprocessen van geweldige ontwerpers.