Design tijdschrift
Design tijdschrift
Warme Dranken Met Verse Planten

Herbal Tea Garden

Warme Dranken Met Verse Planten Patrick Sarran creëerde de Herbal Tea Garden als uniek item voor de Landmark Mandarin Oriental van Hong Kong in 2014. De cateringmanager wilde een trolley waarop hij de theeceremonie kon uitvoeren. Dit ontwerp hergebruikt de codes ontwikkeld door Patrick Sarran in zijn K-serie trolleys, waaronder de KEZA kaaswagen en de Km31 multifunctionele trolley, beïnvloed door de Chinese landschapsschilderkunst.

Naam van het project : Herbal Tea Garden, Naam van de ontwerper : Patrick Sarran, Naam van de cliënt : QUISO SARL.

Herbal Tea Garden Warme Dranken Met Verse Planten

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.