Design tijdschrift
Design tijdschrift
Visuele Communicatie

Plates

Visuele Communicatie Om verschillende afdelingen van de ijzerhandel te demonstreren, kwam Didyk Pictures op het idee om ze te presenteren als verschillende borden met daarop verschillende hardware-objecten, geserveerd op een restaurantachtige manier. Witte achtergrond en witte schalen helpen om de opgediende voorwerpen te accentueren en maken het voor winkelbezoekers gemakkelijker om een bepaalde afdeling te vinden. De beelden werden ook gebruikt op billboards van 6x3 meter en posters in het openbaar vervoer in heel Estland. Een witte achtergrond en een eenvoudige compositie zorgen ervoor dat deze advertentieboodschap zelfs kan worden waargenomen door een persoon die met de auto voorbijrijdt.

Naam van het project : Plates, Naam van de ontwerper : Sergei Didyk, Naam van de cliƫnt : Didyk Pictures.

Plates Visuele Communicatie

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.