Design tijdschrift
Design tijdschrift
Watch-App

TTMM for Pebble

Watch-App TTMM is een collectie met 130 Watchfaces speciaal voor Pebble 2 smartwatches. Specifieke modellen tonen tijd en datum, weekdag, stappen, activiteitstijd, afstand, temperatuur en batterij- of Bluetooth-status. De gebruiker kan het type informatie aanpassen en extra gegevens zien na het schudden. TTMM Watchfaces zijn eenvoudig, minimaal en esthetisch van ontwerp. Het is een combinatie van cijfers en abstracte info-graphics, perfect voor een robots-tijdperk.

Naam van het project : TTMM for Pebble, Naam van de ontwerper : Albert Salamon, Naam van de cliënt : TTMM.

TTMM for Pebble Watch-App

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.