Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bierverpakkingen

Okhota Strong

Bierverpakkingen Het idee achter dit herontwerp is om de hoge ABV van het product te laten zien via visueel herkenbaar stevig materiaal - golfplaten. Gegolfd metalen reliƫf wordt het belangrijkste motief voor glazen flessen, terwijl het tastbaar en gemakkelijk vast te houden is. Een grafisch patroon dat lijkt op gegolfd metaal wordt overgebracht op een aluminium blikje, aangevuld met een vergroot diagonaal merklogo en een gemoderniseerd beeld van een jager die een nieuw ontwerp dynamischer maakt. Grafische oplossing voor zowel fles als blik is eenvoudig en gemakkelijk te implementeren. Gedurfde kleuren en stevige ontwerpelementen spreken de doelgroep aan en vergroten de zichtbaarheid op de schappen.

Naam van het project : Okhota Strong, Naam van de ontwerper : Uniqa Creative Engineering, Naam van de cliƫnt : Uniqa Creative Engineering.

Okhota Strong Bierverpakkingen

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.