Design tijdschrift
Design tijdschrift
Weekendverblijf

Cliff House

Weekendverblijf Dit is een vissershut met uitzicht op de bergen, aan de oever van de Heaven River ('Tenkawa' in het Japans). Gemaakt van gewapend beton, de vorm is een eenvoudige buis van zes meter lang. Het bermeinde van de buis wordt tegengewichten en diep in de grond verankerd, zodat deze horizontaal vanaf de oever uitsteekt en boven het water hangt. Het ontwerp is eenvoudig, het interieur is ruim en het dek aan de rivier is open voor de lucht, de bergen en de rivier. Gebouwd onder het wegniveau, is alleen het dak van de cabine zichtbaar vanaf de kant van de weg, dus de constructie belemmert het zicht niet.

Naam van het project : Cliff House, Naam van de ontwerper : Masato Sekiya, Naam van de cliƫnt : PLANET Creations Sekiya Masato Architecture Design Office.

Cliff House Weekendverblijf

Dit uitzonderlijke ontwerp is een winnaar van een platina designprijs in de ontwerpwedstrijd voor speelgoed, games en hobbyproducten. Je moet zeker de met platina bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve ontwerpen voor speelgoed, games en hobbyproducten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.