Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bestek

Ingrede Set

Bestek De Ingrede bestekset is ontworpen om de behoefte aan perfectie in het dagelijks leven tot uitdrukking te brengen. Set van vork, lepel en mes die in elkaar passen met behulp van magneten. Het bestek staat verticaal en zorgt voor harmonie op de tafel. Met wiskundige vormen kon één vloeiende vorm worden geconstrueerd die uit drie verschillende stukken bestaat. Deze aanpak creëert nieuwe mogelijkheden die kunnen worden toegepast op veel verschillende producten, zoals serviesgoed en andere gebruiksvoorwerpen.

Naam van het project : Ingrede Set, Naam van de ontwerper : Matthew Dorabiala, Naam van de cliënt : Matthew Dorabiala.

Ingrede Set Bestek

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.