Design tijdschrift
Design tijdschrift
Theeservies

Vapor Breeze

Theeservies Theepot is een doos die een universum van essentie bevat dat wacht om te worden vrijgegeven. Als je in de opening kijkt, zie je een structuur van dynamische kanalen die tussenstomen zijn in stoom. De structuur wordt ook buiten weerspiegeld op de huid. Het hele lichaam illustreert een verdampte essentie die mensen elke dag kunnen visualiseren en ervan kunnen genieten.

Naam van het project : Vapor Breeze, Naam van de ontwerper : Naai-Jung Shih, Naam van de cliënt : Naai-Jung Shih.

Vapor Breeze Theeservies

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.