Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kantoorruimte Interieurontwerp

Infibond

Kantoorruimte Interieurontwerp Shirli Zamir Design Studio ontwierp het nieuwe kantoor van Infibond in Tel Aviv. Na onderzoek naar het product van het bedrijf, ontstond het idee om een werkruimte te creëren die vragen stelt over de dunne grens die de werkelijkheid verschilt van de verbeelding, het menselijk brein en technologie, en om te ontdekken hoe deze allemaal met elkaar in verband staan. De studio zocht naar de juiste doseringen van het gebruik van zowel volume, lijn als leegte die de ruimte bepalen. Het kantoorplan bestaat uit managerruimten, vergaderruimten, a-formele salons, cafetaria en open stand, gesloten telefooncelruimten en open werkruimten.

Naam van het project : Infibond, Naam van de ontwerper : SHIRLI ZAMIR DESIGN STUDIO, Naam van de cliënt : Infibond.

Infibond Kantoorruimte Interieurontwerp

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.