Design tijdschrift
Design tijdschrift
Kleedkamer

Sopron Basket

Kleedkamer Sopron Basket is een professioneel basketbalteam voor dames, gevestigd in Sopron, Hongarije. Omdat ze een van de meest succesvolle Hongaarse teams zijn met 12 nationale kampioenschapsbekers en de tweede plaats behaalden in de Euroleague, besloot het clubmanagement te investeren in een nieuw kleedkamercomplex om een nogal prestigieuze faciliteit op naam van de club te krijgen, passend bij de behoeften van de speler. beter, motiveer hen en bevorder hun eenheid.

Naam van het project : Sopron Basket, Naam van de ontwerper : IO line and round, Naam van de cliënt : IO line and round.

Sopron Basket Kleedkamer

Dit uitstekende ontwerp is een winnaar van een gouden designprijs in verlichtingsproducten en ontwerpwedstrijden voor verlichtingsprojecten. U moet zeker het designportfolio van de met gouden prijzen bekroonde ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve verlichtingsproducten en verlichtingsprojecten te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.