Design tijdschrift
Design tijdschrift
Tafel

Patchwork

Tafel Yılmaz Dogan, die begon met het idee dat verschillende industriële materialen samen op een tafelblad konden worden gebruikt, zei dat hij een flexibiliteit in uw bureau ontwierp die u op elk moment kunt aanpassen om u aan te passen aan verschillende trends. Met zijn volledig breekbare ontwerp is Patchwork een dynamisch ontwerp dat zich gemakkelijk kan aanpassen aan verschillende ruimtes zoals eet- en vergadertafels.

Naam van het project : Patchwork, Naam van de ontwerper : Yılmaz Dogan, Naam van de cliënt : QZENS .

Patchwork Tafel

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creëren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.