Design tijdschrift
Design tijdschrift
Bieretiket

Carnetel

Bieretiket Een bieretiketontwerp in Art Nouveau-stijl. Het bieretiket bevat ook veel details over het brouwproces. Het ontwerp past ook op twee verschillende flessen. Dit kan eenvoudig worden gedaan door het ontwerp af te drukken op 100 procent display en 70 procent grootte. Het label is verbonden met een database, die ervoor zorgt dat elke fles een uniek vulnummer krijgt.

Naam van het project : Carnetel, Naam van de ontwerper : Egwin Wilterdink, Naam van de cliƫnt : PURPER Vormgeving.

Carnetel Bieretiket

Dit geweldige ontwerp is een winnaar van een zilveren designprijs in de mode-, kleding- en kledingontwerpwedstrijd. U moet zeker de met zilver bekroonde designportfolio van ontwerpers zien om vele andere nieuwe, innovatieve, originele en creatieve mode-, kleding- en kledingontwerpwerken te ontdekken.

Ontwerp van de dag

Geweldig ontwerp. Goed design. Beste ontwerp.

Goede ontwerpen creƫren waarde voor de samenleving. Elke dag hebben we een speciaal ontwerpproject dat blijk geeft van uitmuntendheid in ontwerp. Vandaag zijn we verheugd om een bekroond ontwerp te presenteren dat een positief verschil maakt. We zullen dagelijks meer geweldige en inspirerende ontwerpen presenteren. Bezoek ons elke dag om te genieten van nieuwe, goede designproducten en projecten van de beste ontwerpers wereldwijd.